Filter
Master in Rechten
Nederlanden Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Vergelijk Deeltijd LLM's in Commercieel recht in Nederland 2019/2020

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Wanneer een wet student krijgt het gevoel dat hij of zij in staat zijn om een ​​bevredigende carrière op het gebied van handel en commercie te vinden, het volgen van cursussen voor een LLM in commercieel zou zijn is vaak een goede start.

 

 

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Deeltijd LLM in Commercieel recht in Nederland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Commercieel recht, Nederlanden

Leiden University

Dit programma is bedoeld voor zowel juristen als topwetenschappers die een diepgaande kennis willen opdoen op het gebied van burgerlijk en handelsrecht vanuit een werkeli ... [+]

Welke effecten heeft de globalisering op de internationale handel? Wat zijn de essentiële elementen van internationale zakelijke contracten? Wanneer er een geschil is over een grensoverschrijdende zakelijke transactie, welke wetgeving van welk land of regio is dan van toepassing en welk gerecht is bevoegd? Leer hoe u met dergelijke vragen omgaat vanuit zowel een internationaal vergelijkend perspectief.

Wat houdt dit masterprogramma in?

Globalisering en toenemende internationale handel hebben geleid tot de snelle internationalisering van het burgerlijk en handelsrecht en vormen zo een complexe en gelaagde discipline. Leiden University programma Internationaal Burgerlijk en Handelsrecht van Leiden University behandelt verschillende niveaus van internationale, EU- en nationale wetgeving terwijl ze naast elkaar bestaan en met elkaar omgaan. Dit programma zal u voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om dergelijke met elkaar verweven lagen volledig te begrijpen en toe te passen op domeinspecifieke juridische kwesties.... [-]

Nederlanden Leiden Den Haag
September 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands