LAWSTUDIES

Afstandsonderwijs Rechten Opleidingen in Commercieel recht in Australië 2020

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Afstandsonderwijs LLM in Commercieel recht in Australië

2 Resultaten in Commercieel recht, Australië, Afstandsonderwijs Filter

Master of Commercial Law

Melbourne Law School
LLM
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen o ...

Lees meer

Master of Business Administration en Master of International Commercial Law

University of Western Australia Business School
LLM
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel je leiderschapscompetenties en verwerf een diep begrip van de internationale handelswetgeving.

Lees meer