LAWSTUDIES

Masters in Rechten in de Verenigde Cambridge in UK 2021

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Cambridge, universiteitsstad met ongeveer 130.000 studenten, is er trots op de thuisbasis van de Universiteit van Cambridge, opgericht in het begin van de 13e eeuw en constant gerangschikt als een van de top 5 universiteiten in de wereld te zijn. Ook Anglia Ruskin University.

Rechten Opleidingen in de Verenigde Cambridge in UK

gevonden resultaten Filter

De graad Cambridge Master of Law (LLM)

University of Cambridge
LLM
aug 2021
Engels

De rechtenfaculteit van Cambridge biedt een wereldberoemd, internationaal gerespecteerd LLM-programma (Master of Law). De eenjarige cursus biedt hooggekwalificeerde en intelle ...

Lees meer