LAWSTUDIES.NL

Top Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Boston in UK 2019

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

LLM's in de Verenigde Boston in UK

gevonden resultaten Filter

Master in Conflict and Disaster Law

University of Lincoln
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Boston +1 more

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht.

Master in internationaal recht

University of Lincoln
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Boston +1 more

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen.