LLM Programma in Gewoonterecht / Common Law

Beste 2 LLM's in Gewoonterecht / Common Law 2019

Een LLM of Master of Laws is een geavanceerde graad, gespecialiseerd in rechten voor studenten die eerdere undergraduate-programma's hebben afgerond. Degenen die het programma willen volgen, moeten dat doen als ze geïnteresseerd zijn in een carrière in de rechten.

Wat is een LLM in Common Law? Een LLM richt zich op het geven van een grondige rechtszaalopleiding aan de studenten, samen met een goed begrip van de geschiedenis van het rechtssysteem, de praktijk van het recht en de wetenschap en theorie achter de wetten van een bepaald land. Cursussen in de common law kunnen meer gespecialiseerde rechtsgebieden omvatten, zoals civiel recht en milieu. Niet alleen kunnen studenten de bijzonderheden van de wet zelf leren, maar ze kunnen ook cursussen bijwonen die analytisch en kritisch denken versterken en real-time demonstraties en participatie aanmoedigen.

Het leren van de kunst van het debat in LLM-cursussen kan je de gelegenheid bieden om je communicatie-, presentatie- en legale navigatievaardigheden te versterken. Deze vaardigheden kunnen nuttig zijn bij het nastreven van hogere kwalificaties in andere educatieve programma's, het voltooien van persoonlijke projecten en het verkrijgen van carrièrekansen.

De kosten van een LLM-programma zijn afhankelijk van zowel de duur van het programma dat u bezoekt als de school die het programma aanbiedt. U moet ook rekening houden met uw legale verblijfplaats en de locatie van de school zelf, evenals met het aantal cursussen dat u moet volgen.

Als u een carrière in het gewoonterecht nastreeft, kunt u zich voorbereiden op het bar-examen in uw land, vooral als u op zoek bent naar een gekwalificeerde praktiserende advocaat. Zelfs als je ervoor kiest om niet deel te nemen aan het bar-examen, kan een carrière in het gewoonterecht ertoe leiden dat je consultant of paralegal wordt bij een advocatenkantoor met de juiste certificering. U kunt er ook voor kiezen om te werken voor een non-profitorganisatie of om een ​​juridisch team te helpen beheren of juridisch advies te geven. Andere gewone rechtsloopbanen kunnen in de academische wereld bestaan.

Programma's kunnen worden gevolgd aan een deelnemende universiteit of online. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren. Ga je gang en zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Meester in de rechten

Beijing Institute Of Technology
Campus Voltijd September 2019 China Peking

Het programma van het recht aan het BIT, met het recht als hoofdvak, heeft karakteristiek onderwijs in Jurisprudentie (met gewoonterecht en juridische methoden als kern), burgerlijk en handelsrecht (met Intellectueel Eigendomsrecht als kern), milieu en middelen uitgevoerd Protection Law (met Energy Law en Environmental Tort Law als de kern), internationaal recht (met wetten van Air Space en Outer Space en International Human Rights Protection Law als de kern) en procedureel recht (met gerechtelijke en procedurele systeem als de kern). [+]

Rechten Studies in Gewoonterecht / Common Law.

Het programma van het recht aan het BIT , met het recht als hoofdvak, heeft karakteristiek onderwijs in Jurisprudentie (met gewoonterecht en juridische methoden als kern), burgerlijk en handelsrecht (met Intellectueel Eigendomsrecht als kern), milieu en middelen uitgevoerd Protection Law (met Energy Law en Environmental Tort Law als de kern), internationaal recht (met wetten van Air Space en Outer Space en International Human Rights Protection Law als de kern) en procedureel recht (met gerechtelijke en procedurele systeem als de kern).

Studenten zijn uitgerust met de solide basistheoretheorie, de basistraining van het juridisch denken en de juridische praktijk, en de achtergrondkennis van de natuurwetenschappelijke stichting en wetenschap en techniek, die vervolgens het vermogen hebben om problemen met juridische theorieën en juridische methoden te analyseren en op te lossen. .... [-]


LLM (Toegepaste wetgeving) in Common Law Practice (Nieuw-Zeeland)

The College of Law
Online Voltijd Deeltijd February 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

De Master of Laws (Toegepaste Wet) in Common Law Practice (NZ) is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de Nieuw-Zeelandse advocatuur voor hoger niveau, praktijkgerichte verwerving van vaardigheden in een reeks gespecialiseerde oefengebieden. [+]

DE LLM (TOEGEPAST RECHT) GEMEENSCHAPSRECHTPRAKTIJK

De Master of Laws (Toegepaste Rechten) in Common Law Practice is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de Nieuw-Zeelandse advocatuur voor hoger niveau, praktijkgerichte verwerving van vaardigheden in een aantal gespecialiseerde oefengebieden.

Zes van de eerste onderwerpen van dit programma zijn ook bedoeld om buitenlandse gekwalificeerde advocaten uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de zes onderwerpen te doorstaan ​​van het Nieuw Zeelandse wet- en praktijkexamen (NZLPE).

NZLPE deel I (rechtsstelsel van Nieuw-Zeeland) - NZLP1 Grondwettelijke en bestuursrechtelijke praktijk (Nieuw-Zeeland)NZLPE deel II (verbintenisrecht) - Praktijk NZLP2 commerciële contracten (Nieuw-Zeeland)NZLPE Deel III (Strafrecht) - NZLP3 Criminal Law Practice (Nieuw-Zeeland)NZLPE Deel IV (Eigendom) - NZLP6 Property Law Practice (Nieuw-Zeeland)NZLPE Deel V (Law of Torts) - NZLP5 Letselschade en praktijkpraktijken (Nieuw-Zeeland)NZLPE Deel VI (Equity) - NZLP7 Wills, Estates and Trusts Practice (Nieuw-Zeeland)WAAROM EEN MEESTER VAN WETTEN (TOEGEPASTE RECHT)?... [-]