LAWSTUDIES.NL

Top Rechten Opleidingen in de Verenigde Tbilisi in Georgië 2019

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

Studenten die een LLM (Master of Law) na te streven door te brengen 1-2 jaar het bestuderen van een bepaald rechtsgebied. Hun geavanceerde training bereidt hen samen te werken met specialisaties, zoals het internationaal recht of belastingrecht.

Georgië is een soevereine staat in de Kaukasus van Eurasia. Gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, wordt het begrensd in het noorden en noordoosten van Rusland, in het zuiden door Turkije en Armenië, en aan het zuidoosten door Azerbeidzjan.

Als de grootste stad met meer dan 1 miljoen inwoners, Tbilisi is ook de hoofdstad van Georgië. Het is gelegen langs de oevers van de rivier de Kura. De stad heeft een aantal grote instellingen voor hoger onderwijs en onder hen is de grootste en belangrijkste universiteit in Georgië - de Tbilisi State University.

Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Tbilisi in Georgië

gevonden resultaten Filter

Master in internationaal zakenrecht

The University Of Georgia
Campus Voltijd 4 semesters Open Inschrijving Georgië Tbilisi

Door International Business Law (IBL) te studeren, onderscheid je andere masterstudenten rechtswetenschappen. Uw kennis van het bedrijfsleven, het recht en het Engels zal aanzienlijk verbeteren. Je krijgt waardevol juridisch onderzoek