LAWSTUDIES

3 Master in Rechten Opleidingen in Fusies en Overnames 2021

Het afbouwen van studenten met een voortgezette opleiding, een Master in de rechten of LLM, is een graad op universitair niveau. De meeste LLM-programma's bieden een balans tussen cursussen en onderzoek, en sommige kunnen een proefschriftvereiste hebben.

Wat is een LLM in fusies en overnames? Vereist expertise in zowel de boekhouding als het bedrijfsleven, studieplannen met een focus op fusies en overnames zijn vaak interdisciplinair en omvatten een dynamische verscheidenheid aan cursussen. Corporate governance, handelsregelingen, belastingen en bedrijfsstrategie fungeren meestal als de ruggengraat van deze programma's en bereiden studenten voor op hoog niveau voor risicobeheer voor transacties tussen verschillende bedrijfsentiteiten. Omdat veel transacties nu wereldwijd worden uitgevoerd, kunnen studenten ook internationale regelgeving over fusies en overnames bestuderen. Doorgaans worden fundamentele boekhoudkundige en economische cursussen ook aangeboden als keuzevakken ter aanvulling van de juridische en zakelijke opleiding van de student.

De vaardigheden die worden opgedaan bij het voltooien van een Master of Laws in fusies en overnames kunnen doorgaan om studenten zowel in hun loopbaan als thuis te helpen. Opvallende kenmerken van succesvolle afgestudeerden zijn onder meer een goed ontwikkeld gevoel voor zakelijk inzicht, uitzonderlijk redeneervermogen en superieure vaardigheden voor financieel management.

Naast het collegegeldtarief, moet u rekening houden met eventuele laboratoriumkosten die aan uw lessen zijn verbonden, omdat deze uw schoolbudget aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Andere aspecten om te overwegen zijn de locatie van de universiteit, de duur van de graad en of u online of persoonlijk aanwezig zult zijn.

Gezien het gespecialiseerde karakter van de graad, werken de meeste afgestudeerden in de privésector en kunnen ze veel functies op hoog niveau bekleden in operaties en boekhouding. Specifieke carrières die mogelijk beschikbaar komen voor studenten zijn onder meer juridische specialisten, fusie- en acquisitiespecialisten, compliance- en regelgevende adviseurs en corporate associateship. Hoewel de meeste juridische functies extra inloggegevens vereisen, zijn er verschillende loopbaanpaden, zoals adviseurs voor klantcompliance en strategische bedrijfsanalisten, beschikbaar op de zakelijke markt voor mensen zonder een uitgebreide juridische achtergrond.

Wereldwijde, parttime en full-time programma's beschikbaar voor een LLM in fusies en overnames zijn er in overvloed. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

3 Resultaten in Fusies en Overnames Filter

LL.M. Fusies & Overnames en Ondernemingsrecht

University Of Zurich - Faculty of Law
LLM
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Duits
Campus

LL.M. Fusies & Overnames en Ondernemingsrecht

Lees meer

LL.M-programma

University Of California Davis (UC Davis) School of Law
LLM
sep 2021
Engels
Campus

De School of Law aan UC Davis is een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen. We zijn trots op onze geschiedenis van uitstekende wetenschap, onderwijs en impact in de echt ...

Lees meer

LL.M. programma

University of Minnesota
LLM
sep 2021
Engels

Combineer een van de beste rechtsscholen in de VS met een van de topsteden en je hebt de University of Minnesota Law School. LL.M. van Minnesota Law programma's bieden interna ...

Lees meer