Deeltijd Master in Rechten Opleiding in Fiscaal Recht in de Verenigde Luxemburg Groothertogdom Luxemburg

Beste Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Fiscaal Recht in de Verenigde Luxemburg Groothertogdom Luxemburg 2018

Fiscaal Recht

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Fiscaal recht gaat over de constitutionele, regelgeving, common law en de wettelijke regels voor de belasting. LLM in Tax Law studenten nemen cursussen die uitgebreide en diepgaande informatie over de verschillende vormen van belasting (zoals de inkomstenbelasting, successierechten, de schenkingsrechten, onroerende voorheffing, goederen belasting, diensten belastingen, en meer) te verstrekken.

De officiƫle naam van het land is het Groothertogdom Luxemburg. Het is te vinden in West-Europa met Duits als officiƫle taal. Het land heeft maar een universiteit: University of Luxembourg.

Luxemburg is een kleine stad en de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. De stad is een centrum van Onderwijs als het heeft vele beroemde onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Luxemburg.

Deeltijd Master in Rechten (LLM) in Fiscaal Recht in de Verenigde Luxemburg in Luxemburg

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder LLM{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie LLM{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here