31 LLM Opleidingen in Financiën 2024

LLM Opleidingen in Financiën 2024Filter
    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Sussex Law School biedt u een internationale, stimulerende leeromgeving om op uw kennis voort te bouwen. Je leert van de toonaangevende advocaten van vandaag - ons toonaangevende onderzoek ondersteunt onze leer.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De LLM Banking and Debt Finance is een innovatief, flexibel programma dat je een diepgaande kennis van bankieren en schuldfinanciering in de praktijk zal bieden, inclusief het vermogen om complexe juridische regels toe te passen op problemen in de echte wereld. Je krijgt de kans om de regulering van banken te verkennen met een focus op risicobeheer, evenals de relatie tussen banken en hun klanten onder Engels recht.

    • Hartford, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het LLM in Insurance Law-programma aan de UConn School of Law is de topbestemming voor advocaten en studenten uit de Verenigde Staten en de rest van de wereld die op zoek zijn naar een serieuze graduate opleiding in verzekeringsrecht en financiële dienstverlening. Dankzij onze locatie in het historische Hartford, Connecticut - het beroemde "verzekeringskapitaal" en het hoofdkantoor van enkele van de grootste wereldwijde verzekeringsmaatschappijen - studeren onze studenten bij de meest geavanceerde verzekeringsrechtexperts van het land. New York City en Boston zijn slechts twee uur rijden en Fairfield County, Connecticut, de hedgefondshoofdstad van de Verenigde Staten, is zelfs nog dichterbij.

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit gezamenlijke programma beslaat één academisch jaar en is onderverdeeld in drie semesters. Je studeert aan gerenommeerde universiteiten in een internationale en stimulerende omgeving. Het programma richt zich op de economische analyse van het recht in het algemeen, gevolgd door gespecialiseerde cursussen in drie verschillende tracks waarvoor je kunt kiezen. Dit zijn de track Public & International, de track Markets, Corporations & Regulators en de track Innovation & Intellectual Property. Je sluit het academisch jaar af met het schrijven van een scriptie.

    • Bern, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ben je afgestudeerd in de rechten en op zoek naar de volgende stap in je carrière of in de academische wereld? Als dat zo is, bent u op de goede weg. Het TRAIL+-programma van de WTI richt zich op studenten en professionals met een juridische achtergrond die geïnteresseerd zijn in specialisatie in internationaal economisch recht met interdisciplinaire studie van de wereldeconomie en handels- en investeringsovereenkomsten.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Duits

    Dit specialisatiegebied biedt een grondige bijscholing in het nationale en internationale financiële marktrecht en onderzoekt de huidige privaatrechtelijke en regelgevende grondslagen en randvoorwaarden van het bank-, verzekerings- en financieel recht.

    • Luxembourg City, Groothertogdom Luxemburg

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het programma biedt studenten een unieke kans om het snelgroeiende veld van het Europees strafrecht te verkennen, met speciale aandacht voor economisch en financieel strafrecht.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Alle kandidaten voor de LLM-graad moeten in totaal 24 credit-uren voltooien, inclusief cursuswerk dat voldoet aan de schriftelijke werkvereiste.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Kennis van corporate finance-wetgeving is essentieel voor advocaten, bankiers en financiers die graag professionele vaardigheden ontwikkelen op het gebied van fondsenwerving, dealstructuren en transactioneel management. Deze cursus biedt een verbeterde kwalificatie voor professionals die werken of van plan zijn om te werken in een technisch veeleisende en dynamische wereldwijde industrie.

    • Online United Kingdom

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De LLM Banking and Debt Finance Online is een innovatief, flexibel programma dat je een grondige kennis van bankieren en schuldfinanciering in de praktijk zal bieden, inclusief het vermogen om complexe juridische regels toe te passen op problemen in de echte wereld. Je krijgt de kans om de regulering van banken te verkennen met een focus op risicobeheer en de relatie tussen banken en hun klanten onder Engels recht.

    • Fort Worth, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

  • Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De WMU-Cooley Law Graduate Program in Corporate Law and Finance biedt studenten de kans om uitdagende, echte wereld zakelijke problemen met begeleiding op te lossen van onze faculteit actief beoefenen van geschillen en transactionele ondernemingsrecht professionals.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Studenten op zoek naar de LLM in Banking, Corporate en Finance Law verwerven van een verfijnde appreciatie van de corporate structuur, een goed begrip van de wetten met betrekking tot de kapitaalmarkten en financiële instellingen, en echte inzicht in de doelstellingen en strategieën van de Amerikaanse executives en zakelijke advocaten.

    • Frankfurt, Duitsland

    Full time

    Op de campus

    Afgestudeerden uit Azië met een eerste licentie in rechten, bedrijfskunde of economie en met een goede academische reputatie komen in aanmerking voor aanmelding bij onze LL.M. International Finance-programma. Onze LL.M. Het programma International Finance biedt uitstekende interdisciplinaire en praktijkgerichte trainingen op het gebied van internationaal en Europees bank-, effecten- en financieel recht.

    • Boston, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Hoewel de LLM met 24 studiepunten in bank- en financieel recht kan worden afgerond in een jaar voltijdstudie, biedt BU Law verschillende andere inschrijvingsopties op basis van je opleidingsachtergrond, professionele ervaring en Engelse taalvaardigheid en locatie. Met meer dan 25 aangeboden cursussen, kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan lessen en schema's die het beste bij uw behoeften en interesses passen. Het programma Banking & Financial Law biedt hetzelfde uitdagende programma van LLM-studies in een volledig online formaat, een aantrekkelijk alternatief voor binnenlands en internationaal opgeleide advocaten wiens baan hen verhindert om deel te nemen aan onze traditionele on-site programma-optie in Boston. De online cursussen worden gegeven door residentiële faculteiten en er wordt geen onderscheid gemaakt op het transcript of diploma van een student. De online afgestudeerden ontvangen hetzelfde transcript en hetzelfde diploma als studenten in het residentiële programma.