Filter
Master in Rechten

Top LLM Programma's in Familierecht 2019

Voor veel studenten is het behalen van een bachelordiploma een voorwaarde voor meer prestigieuze programma's. Studenten die geïnteresseerd zijn in rechtenstudie kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten door zich in te schrijven voor een LLM-programma. Dit type diploma geeft studenten doorgaans expertise op één rechtsgebied en bereidt hen voor op een succesvolle loopbaan in de toekomst.

Wat is een LLM in familierecht? Deze cursus is meestal ontworpen om studenten een grondige kennis te geven over het oplossen van geschillen binnen een gezin. Dit programma bereidt studenten gewoonlijk voor op een loopbaan door middel van cursussen die zijn gericht op juridische onderwerpen die verband houden met het gezinsleven. Studenten bestuderen meestal misbruik, verwaarlozing, echtscheiding, ondersteuning en voogdij over kinderen. Cursussen over partnerschap, contracten, belasting en onroerend goed kunnen ook worden gebruikt om studenten uitgebreide kennis over het onderwerp te geven.

Een LLM in het familierecht bereidt studenten gewoonlijk voor op hun loopbaan door hen te helpen bij het ontwikkelen van verschillende kritische vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossend vermogen en analytische competenties. Sterke communicatie- en probleemoplossende vaardigheden kunnen studenten in staat stellen contact te leggen met klanten en unieke oplossingen voor problemen te ontwerpen. Analytische vaardigheden kunnen nuttig zijn in zowel persoonlijke als professionele aspecten van het leven.

Als je fulltime werkt, duurt een LLM-programma meestal één jaar. Elke school heeft verschillende collegegelden en de prijzen kunnen drastisch variëren, vooral tussen universiteiten in verschillende landen.

Studenten met een achtergrond in het familierecht hebben meestal toegang tot verschillende belangrijke loopbanen. Velen worden echtscheidingsadvocaten, terwijl anderen liever als adoptiespecialisten werken. Sommigen kiezen ervoor om te werken als pleitbezorgers van moedersrechten of omgekeerd als voorstanders van vadersrechten. Banen als openbare verdedigers zijn vaak beschikbaar, of studenten kunnen kiezen om carrière te maken als specialisten in reproductieve rechten. Sommigen kunnen besluiten om te werken als niet-traditionele specialisten in familierechten.

Het volgen van lessen op de campus kan een interactieve optie zijn voor het hoger onderwijs, maar het volgen van online cursussen geeft studenten doorgaans meer flexibiliteit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less

1 Results in Familierecht

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

De Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University richtte de LL.M. Programma in Family Law in reactie op de hedendaagse familierecht praktijk van de toegenomen vra ... [+]

De Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University vestigde de LL.M. Programma in Family Law in reactie op de hedendaagse familierecht praktijk van de toegenomen vraag naar specialisatie en noodzaak van een interdisciplinaire focus voor het oplossen van familie kwesties. Het enige programma in zijn soort in het oosten van de Verenigde Staten, en een van de slechts drie programma's in het land, Hofstra Law LL.M. Programma in Family Law bevordert betrokkenheid Hofstra Law aan de ontwikkeling van geschoolde en medelevend familie advocaten die hebben een grondige in de problemen centraal staan ​​in het veld - echtscheiding, huiselijk geweld, voogdij, misbruik, verwaarlozing, en ondersteuning - evenals kennis op aanverwante gebieden zoals fiscale, contracten, vastgoed en partnerschap wet, kinderpsychologie en behandeling opties.... [-]

Verenigde Staten Hempstead
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Hempstead
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands