LLM Programma's in Faillissementsrecht 2020

Een LLM is een diploma dat wordt toegekend aan personen die kiezen voor een hogere opleiding in een rechtsgebied. Programma lengtes variëren en kunnen zo lang zijn als drie jaar of zo weinig als een jaar. Wat is een LLM in Faillissementswetgeving? Dit programma richt zich meer specifiek op bedrijfsinsolventie. Tijdens hun studie kunnen studenten leren over de factoren die leiden tot insolventie… Meer informatie

Een LLM is een diploma dat wordt toegekend aan personen die kiezen voor een hogere opleiding in een rechtsgebied. Programma lengtes variëren en kunnen zo lang zijn als drie jaar of zo weinig als een jaar.

Wat is een LLM in Faillissementswetgeving? Dit programma richt zich meer specifiek op bedrijfsinsolventie. Tijdens hun studie kunnen studenten leren over de factoren die leiden tot insolventie van bedrijven en trends die bijdragen aan economische schade. Cursusleiders kunnen deelnemers informeren over de wereldwijde en internationale economische factoren die invloed hebben op bedrijfsinstellingen. Geleerden kunnen kiezen uit cursussen als bedrijfsvereffening, grensoverschrijdende insolventie, bedrijfsorganisaties, principes van bedrijfsregulering en bedrijfsredding.

Afgestudeerden van dit programma zijn over het algemeen financieel slimmer dan anderen en beschikken over een goed begrip van economische factoren en hoe ze een bedrijfsorganisatie kunnen beïnvloeden. Velen hebben ook sterke mogelijkheden voor analyse en kritisch denken. Elk van deze vaardigheden kan gemakkelijk worden overgedragen van het ene aspect van iemands leven naar het andere.

De kosten van een LLM in de Faillissementswet variëren. Factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten van een opleiding zijn de locatie van de school, of cursussen online worden gevolgd en kosten van levensonderhoud.

Een persoon met een diploma in de faillissementswetgeving kan het gelukkigst zijn in een zakelijke omgeving die optreedt als adviseur voor grote organisaties. In een dergelijke rol zou de persoon economische trends analyseren en suggesties doen om financiële rampen te voorkomen. Andere afgestudeerden kunnen doorgaan met het starten van een eigen bedrijf waarin zij personen vertegenwoordigen die geconfronteerd worden met faillissementen. Sommige afgestudeerden kunnen het gevoel hebben dat hun vaardigheden het best worden aangewend om schuldeisers te helpen hun geld terug te winnen van failliete personen.

Waar een persoon naar school gaat, hangt uiteindelijk af van zijn of haar locatie, budget en flexibiliteit. Online cursussen zijn handig omdat ze studenten in staat stellen om in hun eigen tijd te studeren. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Nottingham, Verenigd Koninkrijk

Ondernemings- en insolventierecht richt zich op bedrijfsorganisaties en de wet in relatie daarmee. De cursus is ontworpen als reactie op de snelle groei in de ontwikkeling van ... +

Ondernemings- en insolventierecht richt zich op bedrijfsorganisaties en de wet in relatie daarmee. De cursus is ontworpen als reactie op de snelle groei in de ontwikkeling van het vennootschapsrecht in Groot-Brittannië en Europa, en om tegemoet te komen aan de behoeften van de advocatuur op dit gebied ... -
LLM
Voltijd
Deeltijd
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op