Filter
Master in Rechten
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Zoek Deeltijd Rechten Opleidingen in Entertainmentrecht in UK 2019/2020

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd LLM in Entertainmentrecht in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Entertainmentrecht, Verenigd Koninkrijk

KNect365 Learning

Ontwikkel diepgaande en praktische kennis van media- en entertainmentwetgeving. Leer meer over media- en entertainmentcontracten, sportrecht, intellectuele eigendomsrecht ... [+]

Ontwikkel diepgaande en praktische kennis van media- en entertainmentwetgeving.

Leer meer over media- en entertainmentcontracten, sportrecht, intellectuele eigendomsrechten en nog veel meer van vooraanstaande beoefenaars en academici.

Cursus overzicht

De LLM in media- en entertainmentwetgeving door afstandsonderwijs biedt een interessante en eclectische mix van creatieve praktijken, onderzoek en analytische vaardigheden. Studenten verwerven een uitgebreid begrip en diepgaande kennis rond de leidende kwesties in de media- en entertainmentindustrie. Het zal onderzoeken welk effect deze industrieën proberen naast elkaar te laten bestaan en binnen het wettelijke kader te werken.

Met deze cursus kunnen studenten voortbouwen op hun bestaande kennisbestand met betrekking tot de juridische positie en voorschriften voor de media- en entertainmentindustrie. Deze cursus zal nationale, Europese en internationale wetten illustreren die proberen alle betrokken partijen te beschermen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
15 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands