close

Filters

Resultaten weergeven

Master in Rechten Programma's in Eigendomsrecht 2021

LLM-graden, ook ML- of Master of Laws-graden genoemd, worden gegeven na een postdoctorale studie op juridisch gebied bij verschillende instellingen over de hele wereld. In sommige gebieden is dit de vereiste graad om de wet professioneel te kunnen uitoefenen. Wat is een LLM in eigendomsrecht? In deze geavanceerde fase wordt ingegaan op de juridische kwesties die specifiek zijn voor vastgoed en p… Meer informatie

LLM-graden, ook ML- of Master of Laws-graden genoemd, worden gegeven na een postdoctorale studie op juridisch gebied bij verschillende instellingen over de hele wereld. In sommige gebieden is dit de vereiste graad om de wet professioneel te kunnen uitoefenen.

Wat is een LLM in eigendomsrecht? In deze geavanceerde fase wordt ingegaan op de juridische kwesties die specifiek zijn voor vastgoed en projectontwikkeling. Onder de cursussen die kunnen worden aangeboden zijn belastingwetgeving, onroerend goed regelgeving, de ontwikkeling van zowel woningen en commercieel onroerend goed, onderhandelingen, planning, bouwrecht, financiën en acquisitie, en verhuurder-huurder recht. Het kan mogelijk zijn voor studenten om verdere keuzevakken te nemen in een specifiek gebied dat hen interesseert, zoals gespecialiseerd in commercieel vastgoedrecht.

Het behalen van een master in eigendomsrecht kan helpen de vaardigheden van een student in communicatie en onderhandeling te verbeteren en de aandacht voor detail in het algemeen te verbeteren, wat niet alleen kan helpen bij het vinden van een baan, maar ook bij het succesvol interviewen. Met de geavanceerde focus op de wettelijke vertakkingen rond onroerend goed en de ontwikkeling ervan, kunnen afgestudeerden worden gezocht door bedrijven die werken in of wensen uit te breiden binnen dat veld.

De kosten voor LLM-graden variëren sterk en kunnen afhankelijk zijn van waar de instelling zich bevindt en de tijdsduur voor voltooiing. In sommige gevallen kan het aangeboden programma online zijn. Bij het vergelijken van programma's is het een goed idee om zowel de kosten van de opleiding als de kosten van levensonderhoud te overwegen.

Sommige afgestudeerden met een LLM in de graad van Property Law gaan door in een juridisch kantoor of afdeling binnen een groter bedrijf als een advocaat, juridisch adviseur, onderzoeker of contractschrijver. Anderen vinden mogelijk werk binnen bedrijven voor vastgoedontwikkeling als onderhandelaars, consultants of zelfs aannemers, afhankelijk van hun andere ervaring. Andere organisaties die dit soort functies inhuren, zijn ziekenhuizen, hotels, banken, fabrikanten en universiteiten. Voor het milieu bepleitbare organisaties kunnen dit soort hulp ook nodig hebben.

LLM-opleidingen in onroerend goedrecht zijn zowel online als op campussen over de hele wereld te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters

University of Miami School of Law
Tampa, Verenigde Staten

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Deve ... +

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Development) Unparalleled Faculty, Leadership & Personalized Attention De faculteit Real Property Development omvat top professoren en geleerden op het gebied, assistenten die partners zijn van prominente advocatenkantoren en algemene adviezen van grote vastgoedbedrijven - deskundigen uit heel de VS. De directeur adviseert studenten individueel op stages en cursus selectie bij het begin van elke term, waarbij een schema wordt opgesteld dat de juiste opleiding voor elke student biedt. " Het programma is geweldig voor alle recente wetenschoolstudenten, advocaten of zakenmensen die geïnteresseerd zijn of momenteel bezig zijn op het gebied van vastgoedontwikkeling omdat het de studenten blootstelt op zo veel belangrijke gebieden van zowel vastgoedrecht als vastgoedontwikkeling. -
LLM
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op