19 LLM Opleidingen in Studies economisch recht in Noord-Amerika for 2024

LLM Opleidingen in Studies economisch recht in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het Masters in Taxation-programma (LLM Fiscaal Recht), voor voltijdse of deeltijdstudenten, is een uitgebreid, gevorderd programma ontworpen voor advocaten die zich willen specialiseren in fiscale praktijken. Het richt zich niet alleen op technische beheersing van de belastingwetgeving, maar ook op bredere kwesties van fiscaal en fiscaal beleid. De meeste cursussen in het curriculum bieden enquêtes op enquêteniveau voor onderwerpen die meestal niet worden behandeld in JD-niveau-belastingcursussen.

    • Toronto, Canada

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De specialisatie Belastingrecht biedt een diepgaand onderzoek van het beleid, de principes en de interne logica van belastingwetten in Canada en daarbuiten. De verplichte cursus behandelt fiscaal beleid, wettelijke interpterion, en de belasting van individuen, terwijl keuzevakken de reikwijdte verbreden. Je onderzoekt alle aspecten van het belastingrecht, van de basisregels die ten grondslag liggen aan de traditionele principes van persoonlijke belastingplanning tot de huidige ontwikkelingen in het geavanceerde ontwerp van financiële instrumenten.

    • Fort Worth, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Als je ooit hebt overwogen om je Master of Laws te behalen, is er geen betere tijd dan nu, en geen betere plek dan Texas A&M University School of Law . De LL.M. is een geavanceerde graad in de rechten voor studenten die al een JD of het equivalent daarvan hebben behaald aan een rechtenstudie buiten de Verenigde Staten. Het 1-jarige programma met 24 studiepunten is bedoeld voor binnenlandse en internationale studenten die zich willen specialiseren in een bepaald rechtsgebied; proberen inzicht te krijgen in de Amerikaanse wet en procedure, inclusief degenen die mogelijk willen deelnemen aan het Texas Bar-examen. Online LL.M. Degree-opties zijn International Tax, Risk Management, Wealth Management.

    • Irvine, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Graduate Tax Program aan de University of California, Irvine School of Law, biedt een innovatief curriculum dat studenten doordringt met zowel de leerstellige diepgang als de praktische vaardigheden die nodig zijn om fiscaal recht op het hoogste niveau in de Verenigde Staten of in het buitenland te oefenen.

    • Hartford, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het LLM in Insurance Law-programma aan de UConn School of Law is de topbestemming voor advocaten en studenten uit de Verenigde Staten en de rest van de wereld die op zoek zijn naar een serieuze graduate opleiding in verzekeringsrecht en financiële dienstverlening. Dankzij onze locatie in het historische Hartford, Connecticut - het beroemde "verzekeringskapitaal" en het hoofdkantoor van enkele van de grootste wereldwijde verzekeringsmaatschappijen - studeren onze studenten bij de meest geavanceerde verzekeringsrechtexperts van het land. New York City en Boston zijn slechts twee uur rijden en Fairfield County, Connecticut, de hedgefondshoofdstad van de Verenigde Staten, is zelfs nog dichterbij.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het milieu- en energierechtsprogramma van de George Washington University, opgericht aan het begin van het moderne tijdperk van de milieuwetgeving, loopt al bijna 50 jaar voorop in het vakgebied. In de afgelopen tien jaar is het programma uitgebreid om onze focus op energiewetgeving te vergroten, nieuwe klassen toe te voegen en het Sustainable Energy Initiative te creëren.

    • Fort Worth, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    • Lansing, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Verzekeringsrecht curriculum is ontwikkeld in overleg met deskundigen uit het bedrijfsleven en is bedoeld om de blootstelling aan de vele en gevarieerde aspecten van verzekeringen en risicobeheer.

    • Oklahoma, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De LL.M in Energy & Natural Resources Law programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters van augustus tot mei van elk jaar. Studenten wordt verwacht dat zij cursussen op het Energy Research, Analyse en Schrijven voltooien; Olie en Gas Law (Basic en Advanced); Milieu- of International Environmental Law; Bestuursrecht en klimaatverandering.

    • Boston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online optie van het Graduate Tax Program biedt actieve beoefenaars een flexibele manier om de hoog aangeschreven LLM van BU Law in Taxation te behalen. Ideaal voor advocaten wiens baan hen verhindert om deel te nemen aan het residentiële programma van de BU in Boston, de opzet van het programma stelt studenten in staat om hun studie te beginnen in een van de drie sessies - herfst, lente of zomer - en zich in te schrijven voor een verscheidenheid aan gespecialiseerde belastingcursussen. Studenten kunnen de 24 studiepunten die nodig zijn voor de LLM in Taxation-graad op voltijd- of deeltijdbasis behalen. Voltijdstudenten behalen het diploma in twee sessies, terwijl deeltijdstudenten het diploma in slechts vier opeenvolgende sessies of in de loop van vier jaar kunnen behalen, afhankelijk van de eisen van hun schema.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Een Master of Laws (LL.M.) in onroerend goedrecht biedt studenten een solide basis in onroerendgoedrecht, evenals op belangrijke gebieden zoals onroerendgoedfinanciering, residentiële en commerciële leasing, landgebruik en betaalbare huisvesting, evenals evenals verschillende gebieden zoals milieurecht, ondernemingsrecht, belastingen en aanverwante rechtsgebieden.

    • Chihuahua, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Op basis van de bovenstaande kwaliteiten en bekwaamheden, is het een verbintenis dat aanvragers om de academische graad van Master in economisch recht te behalen, afstuderen als een praktijk om systemen te transformeren en bij te werken, met vaardigheden die de student bij het afstuderen zal verwerven, voornamelijk in de volgende facetten : Bepaal de impact van de verschillende variabelen op de vraag naar een bepaald product en dus op de verkoop ervan. Analyseer de marktsituatie waarmee een bedrijf wordt geconfronteerd om productie- en prijsbeleid vast te stellen. Analyseer de impact van industrieel beleid om de overheid te reguleren of te promoten op een bepaalde industrie of bedrijf. Plan, regisseer of adviseer de activiteiten van het bedrijf wanneer deze onderworpen moeten zijn aan de huidige wettelijke voorschriften, om conflicten te voorkomen of te vermijden en, waar nodig, de leiding te nemen over de geschillen die moeten worden bijgewoond om juridische claims van haar te regelen klanten. Ontwerp economische en marktstrategieën om nationale en internationale concurrentie het hoofd te bieden. Analyseer de effecten van economisch beleid (monetair, fiscaal, commercieel, enz.) op het economisch recht. Modellen en analysetools ontwerpen om macro-economische problemen te verklaren. Ken de internationale casuïstiek van stabilisatieproblemen. De problemen van de economische ontwikkeling van Mexico en andere landen op een globale manier interpreteren. Bouw, analyseer en evalueer economische kansmodellen tussen variabelen. Voorbereiden en analyseren van economische informatie met behulp van computationele middelen. Maak voorspellingen van economisch-rechtsvariabelen, met behulp van kwantitatieve instrumenten en economische modellen. Maak rapporten over de economische situatie met betrekking tot de sectorale, regionale en wereldwijde economische evaluatie van het land. Uitvoeren van haalbaarheidsstudies voor private en publieke investeringsprojecten, evenals marktstudies voor goederen en diensten.

    • New York, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Het Graduate Tax Programme, opgericht in 1945, is het belangrijkste programma in zijn soort. De afgestudeerde belastingfaculteit omvat een aantal van de meest vooraanstaande academische figuren op het gebied van belastingen en belastingadviseurs die een buitengewone toewijding aan lesgeven combineren met praktische kennis die is opgedaan tijdens jarenlange ervaring op de meest geavanceerde niveaus van de belastingpraktijk. Alumni van het programma zijn te vinden op vooraanstaande posities in de fiscale praktijk, de overheid, de rechterlijke macht en de academische wereld.

    • Gainesville, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Al meer dan 40 jaar bereidt het Graduate Tax Program van de University of Florida studenten voor op spannende carrières in het belastingrecht. De University of Florida Levin College of Law Graduate Tax Programmes wordt algemeen erkend door belastingwetenschappers en beoefenaars in het hele land als toonaangevende programma's voor de geavanceerde studie van belastingrecht.

    • Hartford, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Ons LLM in Insurance Law-programma is de topbestemming voor advocaten en studenten uit de VS en wereldwijd die op zoek zijn naar een serieuze graduate training in verzekerings- en financiële dienstverlening.