LAWSTUDIES.NL

Beste 3 Masters in Rechten in EU-recht 2019

Master in Laws-programma's bieden waardevolle voordelen. De gevorderde onderwijskans duurt over het algemeen een jaar of twee om te voltooien. Programma's geven een nadere beschouwing van juridische aandachtspunten en bieden training aan rechtenstudenten die verder willen gaan in een of twee concentratiegebieden.

Wat is een LLM in de EU-wetgeving? Deze opleiding kijkt naar de specifieke rechtsstelsels binnen de Europese Unie. Leerders kunnen onderzoek doen naar inhoudelijke en procedurele praktijken. Cursussen kunnen economische, constitutionele en institutionele grondslagen van het recht omvatten, evenals administratief en strafrechtelijk recht. EU-wetgeving heeft de neiging de wetten van specifieke landen te vervangen en reikt alle gebieden van de wet aan.

Met deelname aan een LLM in het EU-wetgevingsprogramma, verwerven geleerden vaak vaardigheden die nuttig zijn in hun persoonlijke leven en professionele loopbaan. Deelnemers aan programma's kunnen bijvoorbeeld inzicht krijgen in hun wettelijke rechten als burgers van een bepaald land en als burgers van de Europese Unie.

Er zijn een aantal internationale en online inschrijvingsmogelijkheden en de kosten weerspiegelen vaak deze verschillen. Het is verstandig voor toekomstige studenten om contact op te nemen met academische instellingen en vragen te stellen over problemen met de kosten en andere inschrijvingen.

Een LLM in het recht van de Europese Unie geeft een inleiding tot de verwachte professionele houding bij rechtbanken en gerechtelijke procedures. Afgestudeerden kunnen carrièreopties vinden in hun eigen land of in internationale stages. De arbeidskansen omvatten doorgaans ondernemings- en privaatrecht, nationale openbare dienstverlening (bijvoorbeeld als ambtenaar of diplomaat), beleidsanalyse, overheidsfuncties, NGO's en onderzoek op academische en juridische gebieden. Sommige afgestudeerden kunnen een baan vinden bij toezichthoudende instanties die zich bezighouden met Europese kwesties of als advocaten in transnationale bedrijven. Anderen kunnen werk vinden als onderzoekers, presentaties op seminars en conferenties.

De lessen zijn zowel online als persoonlijk beschikbaar bij universiteiten en andere instellingen over de hele wereld. Om de juiste school voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen. 

3 Resultaten in EU-recht Filter

Master in de Rechten: European Union Studies

Universidade da Coruña
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje A Coruña

Het belangrijkste doel van de Master EU bestaat uit geschoolde opleiding in de Europese administratie en het beheer van professionals EU-middelen.

LL.M. in internationaal

Lille Catholic University - Faculty of Law
Campus Voltijd 1 - 2 jaren September 2019 Frankrijk Rijsel

De LL.M. in internationaal

LLM in het recht van de Europese Unie

Ghent University Law School
Campus Voltijd 10 maanden September 2019 België Gent

De LLM in het recht van de Europese Unie presenteert het beste van de gerenommeerde expertise van de Gentse Law School in de EU