Deeltijd LLM Programma in EU-wetgeving in Amsterdam Nederlanden

Top Deeltijd Master in Rechten Programma's in EU-wetgeving in Amsterdam Nederlanden 2018

EU-wetgeving

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

De hoofdstad van Nederland is Amsterdam de bekende universiteiten, zoals de Universiteit van Amsterdam en de Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Deze onderwijsinstellingen hebben de neiging om gediversifieerde graduate en post graduate opleidingen te bieden, en ze hebben top notch onderzoek en ontwikkeling faciliteiten.

Deeltijd Master in Rechten (LLM) in EU-wetgeving in Amsterdam in Nederland

Lees meer

LLM In Internationaal En Europees Recht: Europese Unie Wet

University of Amsterdam
Campus Deeltijd 12 maanden February 2018 Nederlanden Amsterdam

De Europese Unie Law track zal u voorzien van een solide basis in de EU-wetgeving. Daarnaast biedt het programma een groot aantal keuzevakken gegeven ... [+]

LLM in Internationaal en Europees Recht: Europese Unie Law

Voertaal: Engels

Begint in: februari, september

De Europese Unie is voortdurend in ontwikkeling, produceert nieuwe juridische problemen en oplossingen bijna dagelijks. Deze master track bevat de meest recente wetenschappelijke inzichten en juridische ontwikkelingen prompt in zijn cursussen, zonder oog te verliezen van de bredere juridische perspectieven. De Europese Unie Law track zal u voorzien van een solide basis in de EU-wetgeving. Daarnaast biedt het programma een groot aantal keuzevakken gegeven door experts, die u kunt gebruiken om een ​​gepersonaliseerde specialisatie bouwen, scherpstellen bijvoorbeeld op het Europese mededingingsrecht, Europees milieurecht, Europees migratierecht, Europees strafrecht, recht van de interne markt , Europees constitutioneel recht, Europees bestuursrecht, of recht van de economische en monetaire unie.... [-]