LAWSTUDIES.NL

Top Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Lüneburg in Duitsland 2019

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Een LLM is een postdoctorale graad in de rechten die door studenten die zich willen specialiseren in een bepaald gebied van de wetgeving wordt nagestreefd. Afgestudeerden met deze gespecialiseerde opleidingen zijn vaak gekwalificeerd om te werken in de wereldwijde juridische omgevingen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Lüneburg in Duitsland

gevonden resultaten Filter

Master of Laws - concurrentie en regelgeving (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Voltijd 3 semesters April 2020 Duitsland Lüneburg

Professional Masters Program Competitie & Reglement LL.M .: Regelgeving en Mededingingsrecht

Internationaal economisch recht (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Voltijd 2 - 3 jaar Oktober 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow Duitsland Lüneburg +2 more

Het tweejarige duale studieprogramma richt zich op internationaal economisch recht en is gezamenlijk ontwikkeld door de University of Glasgow in Schotland en Leuphana.