LAWSTUDIES

2 Masters in Rechten (LLM) in Contractrecht 2020

Een LLM is een Master of Laws-graad. Het is een universeel erkende postgraduaat in de rechten. Het vereist meestal een jaar voltijds onderzoek om te voltooien. Veel studenten en professionals volgen dit diploma om expertise op een bepaald rechtsgebied te verwerven.

Wat is een LLM in contractenrecht? Het is een Master of Laws graad die zich richt op bindende juridische overeenkomsten tussen twee of meer personen of entiteiten. Potentiële cursusonderwerpen kunnen geavanceerde overheidscontracten, contractprestaties, beheer van intellectuele eigendomsovereenkomsten, contracten en gegevensprivacykwesties en contractuele merkgerelateerde transacties zijn. Deze cursussen bieden meestal een beter begrip van fundamentele juridische praktijken, met de nadruk op het schrijven en beheren van verschillende contracten.

Veel afgestudeerden ontwikkelen geavanceerde vaardigheden bij het lezen, begrijpen en opstellen van contracten. Dit kan hen helpen de contracten te begrijpen die ze in het dagelijks leven tegenkomen. Ze kunnen ook onderzoeks- en analysevaardigheden verder ontwikkelen, samen met het vermogen om bondiger te schrijven. Dit kunnen geweldige vaardigheden zijn om hun carrière te bevorderen.

Omdat er geen universele definitie is van de term LLM, wordt deze op verschillende manieren gebruikt op verschillende universiteiten over de hele wereld. Deze variatie in programma's leidt tot inconsistentie in prijs van het ene programma naar het volgende. Neem contact op met je toekomstige school voor meer gedetailleerde lesinformatie.

Veel afgestudeerden met een LLM in Contract Law streven een juridische carrière na in de privésector of als specialist in grotere bedrijven. Contracten vormen vaak een groot deel van juridische relaties, dus er zijn meestal verschillende kansen. Afgestudeerden kunnen mogelijk werk vinden als internationale handelsadvocaten, contractconsulenten van de overheid, advocaten op het gebied van intellectuele eigendom, advocaten voor sport en amusement of advocaten voor belastingcontracten. Elk veld met contracten kan een goede match zijn voor individuen die deze graad bezitten.

Steeds meer Master of Laws-graden worden online aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Contractrecht Filter

Master of Laws (LLM) in internationaal bouwrecht

Informa Connect
LLM
11 sep 2020
<
Deeltijd
<
15&nbsp;-&nbsp;24 maanden
01 sep 2020
Engels
Online

Academische studie met een sterke praktische dimensie, inclusief input van vooraanstaande bouwrecht beoefenaars. Leer meer over contractenrecht, geschillenbeslechting, inkoop ...

Lees meer

LLM in het opstellen en interpreteren van contracten

University of Johannesburg
LLM
jan 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Ben je geïnteresseerd in het onderhandelen, opstellen en uitvoeren van contracten? Spreekt het idee van het bestuderen van contractenrecht in het levendige commerciële centrum ...

Lees meer