Filter
Master in Rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 LLM Programma's in Contractrecht 2019/2020

Een LLM is een Master of Laws-graad. Het is een universeel erkende postgraduaat in de rechten. Het vereist meestal een jaar voltijds onderzoek om te voltooien. Veel studenten en professionals volgen dit diploma om expertise op een bepaald rechtsgebied te verwerven.

Wat is een LLM in contractenrecht? Het is een Master of Laws graad die zich richt op bindende juridische overeenkomsten tussen twee of meer personen of entiteiten. Potentiële cursusonderwerpen kunnen geavanceerde overheidscontracten, contractprestaties, beheer van intellectuele eigendomsovereenkomsten, contracten en gegevensprivacykwesties en contractuele merkgerelateerde transacties zijn. Deze cursussen bieden meestal een beter begrip van fundamentele juridische praktijken, met de nadruk op het schrijven en beheren van verschillende contracten.

Veel afgestudeerden ontwikkelen geavanceerde vaardigheden bij het lezen, begrijpen en opstellen van contracten. Dit kan hen helpen de contracten te begrijpen die ze in het dagelijks leven tegenkomen. Ze kunnen ook onderzoeks- en analysevaardigheden verder ontwikkelen, samen met het vermogen om bondiger te schrijven. Dit kunnen geweldige vaardigheden zijn om hun carrière te bevorderen.

Omdat er geen universele definitie is van de term LLM, wordt deze op verschillende manieren gebruikt op verschillende universiteiten over de hele wereld. Deze variatie in programma's leidt tot inconsistentie in prijs van het ene programma naar het volgende. Neem contact op met je toekomstige school voor meer gedetailleerde lesinformatie.

Veel afgestudeerden met een LLM in Contract Law streven een juridische carrière na in de privésector of als specialist in grotere bedrijven. Contracten vormen vaak een groot deel van juridische relaties, dus er zijn meestal verschillende kansen. Afgestudeerden kunnen mogelijk werk vinden als internationale handelsadvocaten, contractconsulenten van de overheid, advocaten op het gebied van intellectuele eigendom, advocaten voor sport en amusement of advocaten voor belastingcontracten. Elk veld met contracten kan een goede match zijn voor individuen die deze graad bezitten.

Steeds meer Master of Laws-graden worden online aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Contractrecht

University of Johannesburg

Ben je geïnteresseerd in het onderhandelen, opstellen en uitvoeren van contracten? Spreekt het idee van het bestuderen van contractenrecht in het levendige commerciële ce ... [+]

Ben je geïnteresseerd in het onderhandelen, opstellen en uitvoeren van contracten? Spreekt het idee van het bestuderen van contractenrecht in het levendige commerciële centrum van Zuid-Afrika je aan? Wilt u de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om uit te blinken bij het opstellen van contracten?

In een commerciële sfeer waar meer en meer statuten de rechten van de consument propageren en waar gewone taal steeds belangrijker wordt, kan de ontwerper van moderne contracten niet langer zijn toevlucht nemen tot het snijden en plakken van onsamenhangende, archaïsche en zelfs illegale zinnen, waardoor een samensmelting ontstaat contract. Integendeel, kennis van de huidige wetgeving met betrekking tot het opstellen en interpreteren van contracten en uitstekende taalvaardigheden zijn de instrumenten die nodig zijn voor advocaten die onderhandelen en contracten opstellen. Praktische en theoretische kennis van het opstellen en interpreteren van contracten zijn inderdaad onmisbaar voor advocaten in de praktijk.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
KNect365 Learning

Academische studie met een sterke praktische dimensie, inclusief input van vooraanstaande bouwrecht beoefenaars. Leer meer over contractenrecht, geschillenbeslechting, in ... [+]

Academische studie met een sterke praktische dimensie, inclusief input van vooraanstaande bouwrecht beoefenaars.

Leer meer over contractenrecht, geschillenbeslechting, inkoop en nog veel meer van toonaangevende Britse bouwrechtpraktijken en academici.

Cursus overzicht

De bouwsector is veruit een van de grootste industrieën wereldwijd. De dagelijkse bouwkwesties veranderen en vereisen meer juridisch begrip. Het is voor professionals zoals advocaten, architecten en ingenieurs in de industrie noodzakelijk geworden om gespecialiseerde juridische opleiding te krijgen om met toenemende juridische problemen om te gaan.

Zelfs vóór de fase van projectontwikkeling en gunning van contracten moeten bijvoorbeeld juridische implicaties worden overwogen samen met economische en technische aspecten. Inzicht in het complexe juridische kader is onmisbaar bij het onderhandelen over contracten met deelnemers aan een bouwproject. Van aannemers, ingenieurs en leveranciers die traditioneel niet bij juridische zaken betrokken waren, wordt nu verwacht dat ze zich bezighouden met het opstellen, onderhandelen en uitvoeren van contracten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
15 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands