98 LLM Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

LLM Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024Filter
    • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Online Master of Laws (LL.M) in International Business Law is de belangrijkste managementkwalificatie voor advocaten en managers die hun juridische kennis willen versterken; Onderzoek wijst uit dat de LL.M een katalysator is voor personen met sterke carrièreambities. De University of Cumbria biedt studenten nu de mogelijkheid om een LL.M te behalen door middel van blended learning, waardoor ze kunnen studeren terwijl ze blijven werken.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De LLM International Commercial and Business Law is ontworpen als een door onderzoek geleid programma voor afgestudeerden uit de rechten en aanverwante disciplines die zich vanuit een sociaal-juridisch perspectief willen specialiseren in handelsrecht, internationale handel en grensoverschrijdende zakelijke transacties. Het zal u helpen de zeer dynamische en complexe wettelijke en regelgevende regimes die het internationale bedrijfsleven en de wereldeconomie beheersen, te begrijpen en onder de knie te krijgen. Als u een carrière in het vennootschaps-, financieel of handelsrecht nastreeft,

    • Shenzhen, China

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    STL's LL.M. programma combineert cursussen in transnationaal recht van vele juridische tradities om studenten voor te bereiden op wereldwijde praktijken met tegenstrijdige juridische tradities, complexe transnationale zakelijke transacties en geschillenbeslechting. Bemand met top multinationale wetenschappers, richt zich op meeslepende, interactieve lessen in de klas en training in kritisch denken.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aangezien zaken steeds meer over internationale grenzen heen plaatsvinden, moet ook de rechtspraktijk veranderen om commerciële activiteiten binnen de wereldeconomie mogelijk te maken. Door deze 100% online en parttime LLM krijgt u een diep begrip van het internationale ondernemingsrecht en de complexiteit van transnationale zakelijke interacties. Via deze online LLM International Business Law verdiep je je in een reeks stimulerende onderwerpen, waaronder transnationaal contractenrecht, mededingingsrecht op nationaal en internationaal niveau, en verken je de opdracht, procedures en werking van de Wereldhandelsorganisatie. Dit programma voorziet je van de specialistische juridische kennis en vaardigheden om je voor te bereiden op een carrière binnen het wereldwijde ondernemingsrecht.

    • Los Angeles, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Loyola Law SchoolDe specialisatie in International Business Law richt zich op studenten die geïnteresseerd zijn in het bijstaan van bedrijven in een geglobaliseerde markt. Door zich op dit gebied te specialiseren, kunnen studenten klanten adviseren over een overvloed aan kwesties, van de oprichting van een bedrijf tot het bedrijfsbeheer, belastingkwesties en fusies en overnames.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Global Master in sportmanagement en juridische vaardigheden met FCB is gericht en gericht op de sector van advocaten, bedrijfs-, economisch en sportmanagement, of andere personen die al een universitair diploma op die gebieden hebben, die bewezen ervaring en kennis hebben op het gebied van gebied van sport.

    • Lyon, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De master 2 LL.M in International and European Business Law-programma van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Lyon 3 biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis van Europees en International Business Law te verdiepen. De cursussen, die uitsluitend in het Engels worden gegeven door academici en beoefenaars, voldoen volledig aan de eisen van de praktijk van internationale advocaten.

    • Lisbon, Portugal

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit is een programma dat speciaal is ontworpen voor afgestudeerden die een carrière in het mondiale ondernemingsrecht willen ontwikkelen. Het biedt een innovatieve benadering van het internationale, Anglo-Amerikaanse en Europese ondernemingsrecht, dat een breed scala aan onderwerpen bestrijkt, zoals ondernemingsrecht, handels- en investeringsarbitrage, grensoverschrijdende transacties, financieel recht en internationaal belastingrecht.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De eenjarige Bucerius Master of Law and Business bereidt jonge professionals voor op internationale carrières waarin begrip van zowel juridische en zakelijke concepten als interculturele vaardigheden essentieel zijn. De interdisciplinaire aanpak van het programma brengt advocaten en zakelijke professionals van over de hele wereld samen in één klaslokaal. Het creëert daarmee een unieke leeromgeving die kennisoverdracht stimuleert en de uitwisseling van perspectieven tussen disciplines en tussen culturen inspireert. NIEUW: vanaf september 2020 Bucerius Law School en de WHU – Otto Beisheim School of Management combineren hun expertise met een academische samenwerking. Het zal opereren onder de naam " Bucerius Law School Master of Law and Business in samenwerking met WHU - Otto Beisheim School of Management".

    • San Diego, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het LLM in Comparative Law-programma is ontworpen voor advocaten en afgestudeerden in de rechtenstudies die buiten de Verenigde Staten zijn opgeleid. Kandidaten voor de LLM in Comparative Law zijn ingeschreven in twee verplichte vakken: Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving en juridisch schrijven en onderzoek. Andere cursussen zijn keuzevakken en kunnen op elk rechtsgebied worden gevolgd. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​concentratie na te streven in een van de zes populaire rechtsgebieden.

    • Rome, Italië

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    “Global Legal Studies” (GLS) is een programma gericht op het combineren van Italiaanse uitmuntendheid op het gebied van juridisch onderwijs – het begon in Bologna in de 11e eeuw – met een moderne, multiculturele en meertalige aanpak. Het programma is tweetalig (Italiaans / Engels). Studenten die afstuderen ontvangen een masterdiploma [Laurea Magistrale in Giurisprudenza: LMG/01]. De volgende richtlijnen zijn vooral van toepassing op studenten die in Italië wonen en van plan zijn het gehele 5-jarige programma te volgen. Diploma traditioneel rechten (Laurea in Giurisprudenza), inclusief alle vaardigheden die vereist zijn voor juridische beroepen in Italië en een internationaal curriculum bestaande uit 19 cursussen die volledig in het Engels worden gegeven (ongeveer 150 studiepunten): 15 daarvan zijn verplichte cursussen en 4 worden overgelaten aan de vrije keuze van de studenten. Alle cursussen worden in het Engels gegeven, behalve de drie die in het Italiaans worden genoemd. Dit zijn cursussen die in het Italiaans worden gegeven, maar vooral bedoeld zijn voor GLS-studenten.

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk
    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
    • + 3 more

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetten die een masterdiploma in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een diepgaande kennis van internationaal handelsrecht in de praktijk.

    • Brussels, België

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    De LL.M. is een postdoctoraal programma dat is ontworpen om uw juridische kennis en expertise op de snel veranderende gebieden van internationaal ondernemingsrecht uit te breiden

    • Sacramento, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De LLM in Transnational Business Practice leidt advocaten op om te oefenen op het gebied van internationaal ondernemingsrecht. De opleiding bereidt advocaten verder voor op een loopbaan in de wereldeconomie.

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Om te kunnen solliciteren, moeten studenten minstens 5 jaar hoger onderwijs hebben gevolgd (een masterdiploma), maar vrijstellingen zijn mogelijk voor mensen met meerdere jaren beroepservaring.