LAWSTUDIES

LLM's in Ondernemingsrecht in de Verenigde Keele Verenigd Koninkrijk

Een LL.M. is de eerste stap naar academici in vele landen. Het geeft veel gelegenheid zich te specialiseren in een bepaald vakgebied of om grondig onderzoek te verrichten. Het kan ook nuttig bij het verkrijgen van een doctoraal niveau graad in de rechten.

Een opleiding in het ondernemingsrecht is bedoeld om juridische kennis op het gebied van de exploitatie en het beheer van een bedrijf te verbeteren. Gemeenschappelijke thema's kunnen faillissementsrecht, fiscaal recht, octrooirecht, arbeidsrecht, fraude, cyber wet, antitrust en productaansprakelijkheid bevatten.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Top LL.M. in Ondernemingsrecht in de Verenigde Keele in UK

1 Resultaten in Ondernemingsrecht, Keele Filter

LLM Internationaal recht en bedrijfsleven

Keele University
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

In een steeds meer geglobaliseerde economie opereren bijna alle bedrijven internationaal. Handel, investeringen en financiƫn overschrijden de nationale grenzen en worden behee ...

Lees meer