LAWSTUDIES

LLM's in Ondernemingsrecht in Canada

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Studenten die studie ondernemingsrecht zich voor te bereiden om te werken met juridische kwesties binnen de zakelijke gemeenschap. Dit veld van de wet is enorm, en programma's kunnen een breed scala aan onderwerpen en de praktijk gebieden te dekken.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

LLM Opleiding in Ondernemingsrecht in Canada

1 Resultaten in Ondernemingsrecht, Canada Filter

LL.M. Ondernemingsrecht in een globale context

l'Université de Montréal - Droit
LLM
<
Voltijd
<
12 maanden
Engels
Campus

Uniek op maat gemaakt voor internationale studenten die op zoek zijn naar een voorsprong op het gebied van internationaal ondernemingsrecht, onze LL.M. Ondernemingsrecht in ee ...

Lees meer