LAWSTUDIES

LLM Opleidingen in Ondernemingsrecht in België

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Studenten die studie ondernemingsrecht zich voor te bereiden om te werken met juridische kwesties binnen de zakelijke gemeenschap. Dit veld van de wet is enorm, en programma's kunnen een breed scala aan onderwerpen en de praktijk gebieden te dekken.

België staat bekend als het hart van Europa en een hub voor internationale netwerking. Als internationale studenten in België u omringd door een multiculturele gemeenschap.

Master in Rechten in Ondernemingsrecht in België

2 Resultaten in Ondernemingsrecht, België Filter

LL.M. in internationaal zakenrecht

Université libre de Bruxelles - ULB
LLM
28 sep 2020
<
Voltijds
<
9 maanden
Engels
Campus

De LL.M. is een geavanceerd afstudeerprogramma dat is ontworpen om uw juridische kennis en expertise uit te breiden op de snel veranderende gebieden van het internationaal ond ...

Lees meer

LLM in internationaal zakenrecht

Ghent University Law School
LLM
<
Voltijds
<
10 maanden
Engels
Campus

De LLM in International Business Law is een vlaggenschipprogramma voor studenten die zich willen specialiseren in de internationale juridische aspecten van bedrijfspraktijken ...

Lees meer