LAWSTUDIES.NL

Beste Masters in Rechten in Colombia 2019/2020

Studenten uit de hele Zuid-Amerika en de wereld hebben gekozen voor een LLM in Colombia. Het is een ideale locatie voor veel zoek zijn naar een geavanceerde licentiaat in de rechten te wijten aan het groeiende bekendheid in de regio en alles wat dit prachtige land te bieden heeft, zoals moderne en bruisende steden, prachtige stranden, jungles, en veel avonturen te beleven. Een LLM in Colombia meer kan zijn dan een opleiding, maar ook een gelegenheid voor culturele onderdompeling, professionele ontwikkeling en internationale ervaring.

Verdienen een LLM in Colombia geeft studenten de mogelijkheid om expertise te krijgen in een bepaald gebied van het recht, hen te helpen hun carrière naar het volgende niveau. Studenten kunnen kiezen voor concentratie gebieden, zoals het internationaal recht, mensenrechten, milieurecht en belastingen onder vele anderen. Afgestudeerden met een LLM in Colombia hebben de mogelijkheden voor een loopbaan in de Latijns-Amerikaanse regio en wereldwijd.

Overweeg een LLM in Colombia als de volgende stap in je carrière.Meer weten hieronder!

gevonden resultaten Filter

LL.M.

Universidad Sergio Arboleda
Campus Voltijd Januari 2020 Colombia Bogota Santa Marta

De LL.M. programma biedt professionals de doos bevorderlijk te consolideren en het verwerven van competenties in de kennis en vaardigheden die nodig zijn academische setting in