Filter
Master in Rechten
Verenigd Koninkrijk Engeland Londen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Rechten Studies in Burgerrechtenwetgeving in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Beste Master in Rechten in Burgerrechtenwetgeving in de Verenigde Londen in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Burgerrechtenwetgeving, Londen

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Londen
Studievorm
Tempo
SOAS University of London

Dit geldt voor diegenen die hun Major in Sociale Antropologie, Economie, Politiek (van het Midden-Oosten), en recht te hebben. ... [+]

Dit geldt voor diegenen die hun Major in Sociale Antropologie, Economie, Politiek (van het Midden-Oosten), en recht te hebben.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands