Filter
Master in Rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

2 Master in Rechten Programma's in Burgerrechtenwetgeving 2020

Een LLM is een diploma dat wordt toegekend aan personen die ervoor hebben gekozen hun master in juridische studies na te streven. Individuen kunnen ervoor kiezen om een ​​LLM te verkrijgen om expertise op te doen in een gespecialiseerd rechtsgebied, zoals faillissementswetgeving of economisch recht.

Wat is een LLM in Civil Rights Law? Dit programma is ontworpen om studenten kritisch te laten nadenken over problemen die tegenwoordig minderheden betreffen. Cursussen kunnen zich richten op vrouwenrechten, genderstudies, inheemse mensen, immigranten of een andere groep die regelmatig door de meerderheid wordt getarget. Het doel van deze cursussen is om de analyse en de kritische analytische vaardigheden van de deelnemers te verbeteren, zodat ze wettelijke hervormingen kunnen doorvoeren of op zijn minst theorieën ontwikkelen over hoe toekomstige juridische hervormingen te leiden.

Personen die afstuderen met een graad in burgerrechten hebben de neiging om een ​​diep mededogen en begrip te hebben voor alle mensen en culturen. Veel afgestudeerden hebben ook een diep gevoel van goed en kwaad en een vermogen om diep en rationeel na te denken over hoe ze het recht kunnen zetten om fouten recht te zetten. Elk van deze eigenschappen kan hen goed van dienst zijn in alle aspecten van het leven.

De kosten van een LLM variëren aanzienlijk en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Naast hun locatie en gekozen instelling, moeten individuen ook rekening houden met de kosten van levensonderhoud.

Afgestudeerden met een graad in burgerrechtenwetgeving kunnen later privéadvocaten voor burgerrechten worden, burgerrechtenactivisten of advocaten voor grote organisaties. Omdat de meeste bedrijven praktijken en procedures moeten implementeren om het risico van een discriminatiepak te verminderen, kunnen afgestudeerden van dit programma mogelijk werk vinden binnen de bedrijfssector. Sommigen kunnen later openbare advocaten worden en pleiten voor de rechten van degenen die geen middelen hebben.

Veel scholen bieden online LLM-programma's aan, wat handig is voor studenten die een voltijdbaan of een gezin hebben om voor te zorgen. Ga voor meer informatie over de beschikbare opties naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Burgerrechtenwetgeving

The University of Oklahoma - College of Law

Gelegen in het hart van de oorspronkelijke Indian Territory, OU wet biedt een ideale omgeving voor de studie van de Native Amerikaanse recht en kwesties met betrekking to ... [+]

Gelegen in het hart van de oorspronkelijke Indian Territory, OU wet biedt een ideale omgeving voor de studie van de Native Amerikaanse recht en kwesties met betrekking tot de inheemse bevolking. Oklahoma bevat bijna veertig stammen naties en de tweede grootste Indiaanse bevolking in de Verenigde Staten. Gezien hun aanwezigheid en de geschiedenis van de regio, Indiase wet van invloed op vrijwel alle gebieden van de juridische praktijk, waardoor het een levendige en groeiende veld.

De LL.M. in inheemse volkeren recht in een jaar full-time studie of twee jaar in deeltijd studie kan worden afgerond.

De Universiteit van Oklahoma - College of Law - LL.M.

De John B. Turner LL.M. Programma biedt een unieke combinatie van cursussen, alleen beschikbaar bij OU, en geeft studenten de mogelijkheid om te kiezen uit drie specialisaties: energie en natuurlijke hulpbronnen, inheemse volkeren recht, of US Legal Studies (voor buitenlandse opgeleide advocaten).... [-]

Verenigde Staten Normandisch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SOAS University of London

De SOAS LLM in Law and Gender biedt een interdisciplinaire, intellectueel en politiek lonende en collegiale ruimte, ontworpen voor kritische en impactvolle engagementen m ... [+]

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds

De SOAS LLM in Law and Gender biedt een interdisciplinaire, intellectueel en politiek lonende en collegiale ruimte, ontworpen voor kritische en impactvolle engagementen met recht en geslacht, met een bijzondere focus op het Zuiden en zowel historische als hedendaagse juridische en alegalistische activiteiten op het gebied van gender, seksuele, raciale, inheemse, klasse, kaste, handicap, postconflict, postkoloniale en milieurechtvaardigheid. Onze studenten en docenten zijn vooral thuis in feministische, queer en kritische racetheoretische benaderingen van intersectionaliteit en zijn diep betrokken bij geavanceerde projecten in de ' SOAS regio's' en daarbuiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands