LAWSTUDIES

LLM Programma's in Studies burgerlijk recht in de Verenigde Los Angeles Verenigde Staten

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Naast het feit dat de thuisbasis van de legendarische Hollywood, Los Angeles is de tweede grootste stad in de Verenigde Staten en de grootste in de staat Californië. Het is gastheer van de Olympische Spelen twee keer eerder en is verdeeld in 80 wijken en buurten. De stad is de thuisbasis van drie openbare universiteiten en tal van andere instellingen.

Top LLM Programma in Studies burgerlijk recht in de Verenigde Los Angeles in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Studies burgerlijk recht, Los Angeles Filter

Master of Laws (LLM) - Civil Litigation and Advocacy Specialization

Loyola Law School
LLM
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Een LLM in civiele geschillen

Lees meer