LLM in Bestuursrecht in Mexico Stad Mexico

Beste Rechten Studies in Bestuursrecht in Mexico Stad Mexico

Bestuursrecht

De Master of Laws diploma algemeen bekend als de LL.M., is een geavanceerde afgestudeerde licentiaat in de rechten. Kandidaten vaak al een eerste graad in de rechten bezit en zijn geïnteresseerd in het bevorderen van hun studies van de wet. Het verkrijgen van een LL.M. bezit een aantal duidelijke voordelen.

Ook wel "regulerende wet ", bestuursrecht gaat over de regels en voorschriften controlerende overheidsinstanties. Voorbeelden van eenheden van de overheid onderworpen aan het administratief recht onder de sociale zekerheid / handicap, immigratie, belastingen, milieu-instanties en internationale handel. Het bestuursrecht is een zeer complex set van wetten fundamenteel bedoeld om bureaucratie te voorkomen monopoliseren individu, familie en de gemeenschap rechten.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Mexico-stad is de grootste stad en de hoofdstad van Mexico. Het heeft ook het grootste aantal universiteiten in het land, waaronder UNAM dat is een van de oudste universiteiten van het continent. Het een ideale plek om het hoger onderwijs te krijgen tegen betaalbare kosten.

Beste Master in Rechten in Bestuursrecht in Mexico Stad in Mexico

Lees meer

Masters In Het Bestuursrecht En Overheidsregulering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Voltijd 2 jaar July 2018 Mexico Mexico-stad

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve high-level juridische opleiding op gebieden van het maatschappelijk leven, dat zeer gespecialiseerde vereisen. [+]

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve juridische opleiding op hoog niveau op het gebied van het sociale leven dat zeer gespecialiseerde eisen te bieden en gezien het gebrek aan experts een visie en opleiding die recht en sociale kwesties vanuit een perspectief dat de grootste sociale voordelen zoekt omvat.

De Master is een reactie op de transformatie van het openbaar bestuur en bestuursrecht om effectiever en efficiënter om te gaan om hun taken manier.

Opening in zeer dynamische en geweldige technologie, zoals de ontwikkeling van de sectoren energie en telecommunicatie; de uitbreiding van de betrekkingen markt en de toenemende concurrentie; de verslechtering van het milieu en de noodzaak om een ​​beter gebruik van de natuurlijke hulpbronnen te maken, onder andere, het recht geven een sociale functie van de eerste orde. Kennis van de wet als een sociale component die effecten produceert, is van essentieel belang voor beleidsmakers. In deze situatie is de ITAM biedt een alternatieve opleiding en kennisontwikkeling ondersteund door het prestige van het Department of Law, en ondersteund door de ervaring en kwaliteit op het gebied van economie en openbare orde, die ons in staat stelt om juridisch onderwijs te bieden interdiscipline toegevoegde waarde van de beste in het land.... [-]