LLM in Bestuursrecht in Mexico

Bekijk Masters in Rechten (LLM) in Bestuursrecht in Mexico

Bestuursrecht

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

Bestuursrecht is een zeer gespecialiseerde gebied van het recht dat zich bezighoudt met juridische codes, regelgeving van de overheid, regels bureau en precedenten. Studenten verkrijgen van een LLM graad kan verwachten meer dan een strafrechtelijke of civielrechtelijke advocaat te verdienen als gevolg van de hoeveelheid complexe informatie waarmee de advocaat wordt geacht bekend te zijn.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Rechten Opleiding in Bestuursrecht in Mexico

Lees meer

Masters in het bestuursrecht en overheidsregulering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Voltijd 2 jaar July 2019 Mexico Buenavista

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve high-level juridische opleiding op gebieden van het maatschappelijk leven, dat zeer gespecialiseerde vereisen. [+]

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve juridische opleiding op hoog niveau op het gebied van het sociale leven dat zeer gespecialiseerde eisen te bieden en gezien het gebrek aan experts een visie en opleiding die recht en sociale kwesties vanuit een perspectief dat de grootste sociale voordelen zoekt omvat.

De Master is een reactie op de transformatie van het openbaar bestuur en bestuursrecht om effectiever en efficiënter om te gaan om hun taken manier.

Opening in zeer dynamische en geweldige technologie, zoals de ontwikkeling van de sectoren energie en telecommunicatie; de uitbreiding van de betrekkingen markt en de toenemende concurrentie; de verslechtering van het milieu en de noodzaak om een ​​beter gebruik van de natuurlijke hulpbronnen te maken, onder andere, het recht geven een sociale functie van de eerste orde. Kennis van de wet als een sociale component die effecten produceert, is van essentieel belang voor beleidsmakers. In deze situatie is de ITAM biedt een alternatieve opleiding en kennisontwikkeling ondersteund door het prestige van het Department of Law, en ondersteund door de ervaring en kwaliteit op het gebied van economie en openbare orde, die ons in staat stelt om juridisch onderwijs te bieden interdiscipline toegevoegde waarde van de beste in het land.... [-]