LLM Programma in Bestuursrecht

Top 2 LL.M's in Bestuursrecht 2018

Bestuursrecht

Degenen die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van hun wetgeving onderwijs zou willen overwegen het verdienen van een LLM, of Master of Laws. Dit internationaal erkende graad richt zich op veel verschillende gebieden, en bestuursrecht is goed voor degenen die meer willen weten over de voorschriften en regels te leren.

Wat is een LLM in Bestuursrecht? Dit programma richt zich op een gespecialiseerd gebied van het recht dat zich bezighoudt met overheidsvoorschriften, precedenten, en regels agentschap bij de lokale, provinciale en federale niveau. Terwijl elk programma biedt verschillende cursussen, voorbeelden van klassen zijn bureau organisatie, administratieve proces, recht op te merken en het gehoor, de theorie van de administratieve handelingen, afkondiging en de bepaling van de administratieve regelgeving, staand, rechterlijke toetsing, handhaving, en de Administratieve Procedure Act.

Een Master of Laws geeft afgestudeerden een voorsprong op de concurrentie op de werkplek, en het helpt hen verdienen een hoger inkomen.De hoeveelheid informatie die een afgestudeerde met een LLM in Bestuursrecht heeft is zo groot en complex dat ze vaak meer verdienen dan ook een strafpleiter. Voor degenen die al werkzaam zijn in dit gebied, kan een LLM leiden tot een loonsverhoging of een promotie.

Er zijn bestuursrecht programma's worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. De hoeveelheid geld nodig is om een ​​LLM verdienen hangt af van diverse factoren, zoals de school locatie, programmaduur en behoeften van de student. Het wordt aanbevolen om direct contact op met de school om uit te vinden de kosten.

Administratieve advocaten hebben een schat aan carrièremogelijkheden om uit te kiezen. Ze kunnen werken in een verscheidenheid van faciliteiten, verspreid over meerdere vestigingen en de niveaus van zowel gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties. Afgestudeerden met hun LLM kan agentschap regelgeving, commentaar te schrijven en te analyseren over voorgestelde regels, en te verdedigen, uitspraak doen, of vervolgen zaken waarbij de overtreding van voorschriften.

Nu is de perfecte tijd om een ​​LLM in Bestuursrecht programma te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Master In De Staats- En Bestuursrecht

Grupo Tiradentes
Campus Voltijd 374 uur March 2018 Brazilië Aracaju

Een van de meest opvallende kenmerken van de wet van sociaal-democratische staat is de suprematie van de Grondwet. Als gevolg hiervan, de theorie van de schepping leert dat de zogenaamde constitutionele blok wordt gevormd door de regels van de fundamentele rechten en waarborgen en de staat organisatie en de bevoegdheden die als materieel worden genoemd grondwettelijke bepalingen. [+]

Rechten Opleidingen in Bestuursrecht. differentialen Course Een van de meest opvallende kenmerken van de wet van sociaal-democratische staat is de suprematie van de Grondwet. Als gevolg hiervan, de theorie van de schepping leert dat de zogenaamde constitutionele blok wordt gevormd door de regels van de fundamentele rechten en waarborgen en de staat organisatie en de bevoegdheden die als materieel worden genoemd grondwettelijke bepalingen. In dit scenario, de takken van staatsrecht en bestuursrecht zijn van onbetwistbare centraliteit in de realisatie van de grondwettelijke beginselen en leg ze regels die voortkomen. Het is daarom van essentieel belang dat de juridische actoren om de theorie en de praktijk dat de gerechtelijke en administratieve beslissingen in de Braziliaanse staat te ondersteunen begrijpen. Ingebracht in deze realiteit, de specialisatiecursus in Staats- en bestuursrecht van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) in samenwerking met Superior Law School (ESA - OAB / AL) stelt een multidisciplinair graduate, theoretisch en praktisch, gericht op actualisering en de vorming van een professionele in staat om op te treden op het gebied verschillende gebieden van het recht, in het bijzonder het publiekrecht. Dit is een innovatief project omdat het problemen en praktijken die inherent zijn aan de verschillende juridische beroepen dekt. Daarom is het met het oog op deze specialisatie te vergemakkelijken die nodig zijn om het partnerschap van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) en de Hogere School of Law (ESA OAB / AL) was. De aanpak die in de cursus gaat naar de professionele behoeften van de advocaten en nieuwe uitdagingen... [-]

Masters In Het Bestuursrecht En Overheidsregulering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Voltijd 2 jaar July 2018 Mexico Mexico-stad

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve high-level juridische opleiding op gebieden van het maatschappelijk leven, dat zeer gespecialiseerde vereisen. [+]

Het departement Rechtsgeleerdheid van de Autonome Institute of Mexico biedt de Master of bestuursrecht en de Regeling van de noodzaak om alternatieve juridische opleiding op hoog niveau op het gebied van het sociale leven dat zeer gespecialiseerde eisen te bieden en gezien het gebrek aan experts een visie en opleiding die recht en sociale kwesties vanuit een perspectief dat de grootste sociale voordelen zoekt omvat.

 

De Master is een reactie op de transformatie van het openbaar bestuur en bestuursrecht om effectiever en efficiënter om te gaan om hun taken manier.

Opening in zeer dynamische en geweldige technologie, zoals de ontwikkeling van de sectoren energie en telecommunicatie; de uitbreiding van de betrekkingen markt en de toenemende concurrentie; de verslechtering van het milieu en de noodzaak om een ​​beter gebruik van de natuurlijke hulpbronnen te maken, onder andere, het recht geven een sociale functie van de eerste orde. Kennis van de wet als een sociale component die effecten produceert, is van essentieel belang voor beleidsmakers. In deze situatie is de ITAM biedt een alternatieve opleiding en kennisontwikkeling ondersteund door het prestige van het Department of Law, en ondersteund door de ervaring en kwaliteit op het gebied van economie en openbare orde, die ons in staat stelt om juridisch onderwijs te bieden interdiscipline toegevoegde waarde van de beste in het land.... [-]