Afstandsonderwijs LLM in Bestuursrecht Studies in Zwitserland

Vergelijk Afstandsonderwijs LLM's in Bestuursrecht Studies in Zwitserland 2018

Bestuursrecht Studies

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Afstandsonderwijs Rechten Opleiding in Bestuursrecht Studies in Zwitserland

Lees meer

Master In De Rechten

FernUni Schweiz
Online Deeltijd 6 semesters February 2018 Zwitserland Zwitserland Online

De master programma biedt een grondige wetenschappelijke vorming van geavanceerde recht en hun disciplines en toepassingen: Internationaal Recht, strafprocesrecht, criminologie, filosofie van het recht, internationaal privaatrecht, witteboordencriminaliteit, estate planning en het sociale zekerheidsrecht [+]

Afstandsonderwijs Rechten Studies in Bestuursrecht Studies in Zwitserland. De master programma biedt een grondige wetenschappelijke vorming van geavanceerde recht en hun disciplines en toepassingen: Internationaal Recht, strafprocesrecht, criminologie, filosofie van het recht, internationaal privaatrecht, witteboordencriminaliteit, estate planning en het sociale zekerheidsrecht Verwerven de studenten de capaciteit voor onafhankelijke, wetenschappelijke en praktische werk. De cursus is gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en beleidsbeslissingen evenals moderne lesmethoden. De Master of Law is ontworpen volgens de richtlijnen van het juridisch onderwijs in het Swiss aanwezigheid universiteiten en gebouwd in overeenstemming met de Bologna-hervormingen. verplichte modules M01 International Law M02 strafprocesrecht Wahlmodule I (1 of 2) M03 criminologie / rechtssociologie M04 Rechtsphilosopie / Rechtstheorie Wahlmodule II (6 of 10) M05 Internationaal Privaatrecht M06 wegverkeer en verdovende middelen M07 sociale zekerheidsrecht M08 Collar Crime M09 Bank- en Financieel Recht M10 Familienvermögens- en echtscheidingsrecht M11 estate planning M12 jeugd en de bescherming van volwassen M13 European Law M14 mededingingsrecht incl. Antitrust toelatingseisen Keurden alle Bachelor in de rechten zijn (blaw) een Zwitserse of buitenlandse universiteit. Voor de Bachelor of Law buitenlands recht eisen voor toelating kan worden gemaakt. taalvaardigheid Het programma wordt momenteel niet alleen in het Duits wordt gedragen. Zeer goede kennis van deze taal zijn daarom essentieel. In sommige modules, basic Engels, Italiaans en Frans is vereist. module credits Gelijkwaardige academische prestaties die zijn geleverd aan de universiteiten kunnen worden gecrediteerd, mits zij jaren geleden bereikt dan vijf en afgewerkt met een voldoende kwaliteit en zijn niet gebruikt om een ​​bachelor te verwerven.... [-]