93 LLM Opleidingen in Studies bestuursrecht in Europa for 2024

LLM Opleidingen in Studies bestuursrecht in Europa for 2024Filter
    • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De LLM Corporate Governance komt tegemoet aan de huidige vraag naar specialistische kennis en vaardigheden op de snelgroeiende gebieden van internationaal handelsrecht en corporate governance recht. Het biedt studenten de mogelijkheid om de wettelijke regulering van de wereld van internationaal zakendoen en corporate governance diepgaand te verkennen. Academisch rigoureus, zal de LLM studenten blootstellen aan een praktische toepassing van de wet in de echte wereld.

    • Online

    Deeltijd

    94 weken

    Afstand leren

    Engels

    Onze LLM Legal Practice (SQE1&2) cursus is bedoeld voor afgestudeerden die zich willen kwalificeren als advocaat via de nieuwe SQE-route om te oefenen en ook een masterprijs willen behalen. We concentreren ons op de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zodat u uw academische kennis kunt vergroten terwijl u zich voorbereidt op de realiteit van het leven in de juridische praktijk. Daarom ontvangt u vier weken gegarandeerde kwalificerende werkervaring (QWE) binnen onze juridische adviesklinieken. Deze cursus zorgt ervoor dat u volledig voorbereid bent op uw carrière als advocaat en op succes bij de SQE-examens.

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De University of Bristol LLM in International Law and International Relations is een opwindend programma voor studenten die een carrière willen nastreven bij internationale niet-gouvernementele organisaties, overheidsdiensten en internationale bedrijven, of als internationale consultants. Het is een gespecialiseerd programma waarmee je eenheden van zowel de Law School als de School of Sociology, Politics and International Studies kunt combineren om een uitzonderlijk studieprogramma te creëren.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    107 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Duits

    Dit specialisatiegebied biedt een grondige bijscholing in het nationale en internationale financiële marktrecht en onderzoekt de huidige privaatrechtelijke en regelgevende grondslagen en randvoorwaarden van het bank-, verzekerings- en financieel recht.

    • Luxembourg City, Groothertogdom Luxemburg

    Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    De Master en Droit Bancaire et Financier Européen is een van de beste programma's op dit gebied op het Europese vasteland. De optie beleggingsfondsenrecht in het tweede semester van het tweede jaar is een juridische kwalificatie die uniek is in Europa. https://www.uni.lu/fdef-en/study-programs/master-en-droit-bancaire-et-financier-europeen/

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn om aan uw behoeften te voldoen, worden deze cursus en alle assessments volledig online afgeleverd zonder dat u live lessen hoeft bij te wonen. Als je het Graduate Diploma in Law, de Legal Practice Course, de Bar Vocational Course of de Bar Professional Training Course (BPTC) hebt behaald, kun je deze aanvullende cursus van overal ter wereld volgen om een master te behalen door een proefschrift over een specifiek rechtsgebied.

    • Vienna, Oostenrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het curriculum van de Master of Laws in Comparative Constitutional Law behandelt kwesties met betrekking tot de ontwikkeling en werking van constitutioneel bestuur in zijn bredere politieke, sociale, historische, regionale en internationale context. Het kerncurriculum concentreert zich op fundamentele kwesties in het vergelijkende constitutionele recht met betrekking tot het maken van grondwetten en het constitutionele ontwerp, constitutioneel bestuur (horizontale en verticale scheiding van machten) en bescherming van constitutionele rechten in leidende, opkomende en afnemende constitutionele democratieën over de hele wereld.

    • Online United Kingdom

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een Master of Laws (LLM) in Investment Regulation is een postdoctorale opleiding bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en niet-rechten om hun academische juridische kennis te vergroten. Deze internationaal erkende masteropleiding geeft je de vaardigheden om een carrière binnen de regelgeving te verbeteren of na te streven.

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Internationaal recht en mondiaal bestuur bieden de mogelijkheid om via wet- en juridische instellingen een dynamische en responsieve benadering van hedendaagse wereldwijde uitdagingen aan te gaan. Het onderzoekt onderwerpen als het gebruik van geweld, klimaatverandering, wereldwijde migratie, internationale gerechtigheid en het recht op ontwikkeling, die urgente vragen oproepen over de effectiviteit van de huidige bestuurs- en regelgevende regimes wereldwijd.

    • Online

    Full time

    56 weken

    Afstand leren

    Engels

    Onze LLM Legal Practice (SQE1&2) cursus is bedoeld voor afgestudeerden die zich willen kwalificeren als advocaat met behulp van de nieuwe SQE-route om te oefenen en ook een masterprijs willen behalen. We richten ons op de vaardigheden die werkgevers zoeken, zodat u uw academische kennis kunt verbeteren terwijl u zich voorbereidt op de realiteit van het leven in de juridische praktijk. Daarom ontvangt u vier weken gegarandeerde Qualifying Work Experience (QWE) binnen onze Legal Advice Clinics. Deze cursus zorgt ervoor dat u volledig bent voorbereid op uw carrière als advocaat en op het behalen van de SQE-examens.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
    • + 8 more

    Deeltijd

    94 weken

    Op de campus

    Engels

    Onze cursus LLM Legal Practice (SQE1&2) is bedoeld voor afgestudeerden die zich willen kwalificeren als advocaat met behulp van de nieuwe SQE-route om te oefenen en ook een masterprijs te behalen. We richten ons op de vaardigheden die werkgevers zoeken, zodat u uw academische kennis kunt vergroten terwijl u zich voorbereidt op de realiteit van het leven in de juridische praktijk. Deze cursus zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent op je carrière als advocaat, evenals succes in de SQE-examens.

    • Frankfurt, Duitsland

    Full time

    Op de campus

    Afgestudeerden uit Azië met een eerste licentie in rechten, bedrijfskunde of economie en met een goede academische reputatie komen in aanmerking voor aanmelding bij onze LL.M. International Finance-programma. Onze LL.M. Het programma International Finance biedt uitstekende interdisciplinaire en praktijkgerichte trainingen op het gebied van internationaal en Europees bank-, effecten- en financieel recht.

    • Struga, Macedonië

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Enthousiasme en de wens om bij te dragen aan de ontwikkeling van het hoger onderwijs waren het enige motief dat leidde tot de juiste vorming van Euro College - Struga. De eerste stappen zijn begonnen met de academische

    • Cork, Ierland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De LLM (Marine and Maritime Law) aan de School of Law, University College Cork is een nieuw programma dat de beste juridische expertise op dit gebied in Ierland samenbrengt.