Filter
Master in Rechten
België Vlaanderen Antwerpen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top LLM Programma's in de Verenigde Antwerpen in België 2019

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

Een LLM (Master of Laws) is een postgraduaat voor studenten recht. Het is meestal bedoeld voor juristen professionals en studenten die willen kennis op een gespecialiseerd gebied wet te krijgen, zoals internationale of fiscaal recht.

België staat bekend als het hart van Europa en een hub voor internationale netwerking. Als internationale studenten in België u omringd door een multiculturele gemeenschap.

Antwerpen heeft een gevarieerde en succesvolle toneel van het hoger onderwijs. Hogescholen en verschillende universiteiten hebben gekampeerd in deze stad te beginnen met Universiteit Antwerpen, Plantijn Hogeschool, Artesis Hogeschool en nog veel meer.

Rechten Studies in de Verenigde Antwerpen in België

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
België
Vlaanderen
Antwerpen
Studievorm
Tempo
University of Antwerp

... [+]

Onze studenten genieten van de juridische kliniek die biedt unieke mogelijkheden om te werken aan projecten samen met beoefenaars.

[-]
België Antwerpen
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands