LAWSTUDIES

6 LLM's in Beleid 2020

Voor degenen met een afgestudeerde wet graden die op zoek zijn naar een bepaalde regio, kan het nuttig zijn om expertise op te doen door een Master of Laws of LLM te krijgen. Typisch voltooid in een enkel jaar, kan dit soort nagraadse wetenschapsgraad uw kennis en ervaring aanzienlijk verbeteren in het specifieke vakgebied van uw keuze.

Wat is een LLM in beleid? Wanneer iemand met een wetenschapsgraad meer uitsluitend wil richten op beleidswetten, kan de LLM in het beleid op verschillende terreinen worden verdiend. Publieke belangenwetgeving en -beleid, milieurecht en -beleid, en internationaal mededingingsrecht en -beleid zijn slechts enkele van de mogelijkheden om uit te kiezen. Omdat beleid zo'n grote rol speelt om de wetten zo goed mogelijk te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze mensen helpen en ze niet belemmeren, kan het zeer lonend zijn om een ​​rol te spelen bij het creëren, wijzigen of afschaffen van beleid.

Het verdienen van een LLM in het beleid kan u een meer wenselijke advocaat maken, omdat elk bedrijf en bestuursorgaan over de hele wereld op een bepaald moment hulp nodig heeft met hun beleid. Het kan ook uw opbrengstpotentieel verhogen en kan zelfs helpen om je weg te baan op andere gebieden, zoals politiek.

Elke school die een LLM in Beleid biedt, heeft verschillende onderwijsprijzen op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van de school en hoe prestigieus het is. Er zijn ook verschillende kosten voor scholen op basis van welk land zij gevestigd zijn.

Er zijn een breed scala aan carriereopties voor iemand met een LLM in beleid. U kunt de wet oefenen, lobbyist worden, met overheids- en non-profitorganisaties werken of in een denkketen werken om huidige problemen in het beleid te onderzoeken en te analyseren. Er zijn vrijwel ontelbare manieren om beleidsrecht te oefenen, aangezien elke industrie banen heeft die verband houden met beleid.

Er zijn veel prachtige scholen wereldwijd die een LLM in Beleid bieden.U kunt ook enkele lessen online online nemen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

6 Resultaten in Beleid Filter

LLM in Amerikaanse wetgeving

University of the Pacific
LLM
<
Voltijds
Engels
Campus

De LLM in Amerikaanse wetgeving en beleid is specifiek ontworpen voor internationale advocaten of afgestudeerden in het recht die een algemene inleiding tot de Amerikaanse wet ...

Lees meer

Olie- en gaswetgeving en -beleid LLM

University of Dundee - School of Social Sciences
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
12 maanden
Engels
Campus

De economische ontwikkeling op de lange termijn is afhankelijk van het bestaan ​​van efficiënte, innovatieve en creatieve energie- en hulpbronnenindustrieën. Deze vertrouwen o ...

Lees meer

llm internet wet & beleid / IT en telecommunicatie wet (afstandsonderwijs)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
LLM
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

De LLM in Internet Law & Policy is ook bekend als de LLM in IT & Telecommunications Law. De cursus structuur en de module keuzes zijn identiek. U vindt de keuze van ee ...

Lees meer

LL.M. gezondheid recht en beleid

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Recht en beleid direct invloed hebben op de multitrillion-dollar gezondheidszorg en de mensen die het dient.

Lees meer

LL.M., djs, en Ph.D., in wetgeving en beleid van professionele certificaten

Cambridge Graduate University
LLM
sep 2020
Engels
Campus

College of Law, Beleid & Global Studies van Cambridge Graduate University heeft een ongeëvenaarde academische opleiding, met recht en beleid master en doctor graden - de L ...

Lees meer

Master of Laws (LL.M.) in Law and Government

American University Washington College of Law
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semesters
Engels
Campus

In het hart van Washington DC, de LL.M. in het programma op wet

Lees meer