LAWSTUDIES

4 Rechten Opleidingen in Aziatisch recht 2020

De LLM, ook wel een Master of Laws genoemd, is een postgraduaats programma voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald en die willen studeren op juridisch gebied. Het programma kan worden aangepast aan de wensen van de student en kan zich richten op een bepaald rechtsgebied.

Wat is een LLM in Aziatische wetgeving? Dit programma wordt meestal aangeboden om studenten bloot te stellen aan een breed scala van juridische kwesties die relevant zijn voor het Aziatische theater. Het leren wordt vaak gefaciliteerd door ervaren faculteitsleden in de klas en in seminars, met studie, lezingen en onderzoek. Geleerden in het programma nemen meestal deel aan discussies, onderzoeksdocumenten en presentaties en ze kunnen wat veldwerk ervaren. Typische klassen omvatten vaak fusies en overnames, internationaal zakelijk recht en specifieke regelgeving voor een bepaald land of een bepaalde stad.

Een leerling die dit programma voltooit, ontwikkelt vaak geavanceerde onderzoeksvaardigheden, waardoor uitgebreide onderwerpen in het persoonlijke en professionele leven kunnen worden onderzocht. Afgestudeerden kunnen ook leren hoe ze regelgevende structuren kunnen analyseren en culturele conflicten in landen kunnen begrijpen, kennis die kan helpen bij het bevorderen van carrière.

De kosten van dit programma zijn gebaseerd op collegegeld, aanmeldings- en registratiekosten, financiële hulp en andere kosten. Toekomstige studenten moeten contact opnemen met elke school om de totale uitgaven beter te begrijpen.

Afgestudeerden met een LLM in de Aziatische wetgeving kunnen op zoek gaan naar carrières over het juridische spectrum in internationaal recht en financiën. Ze kunnen worden ingehuurd door grote en kleine bedrijven die zich bezighouden met internationale aangelegenheden in de Aziatische regio. Andere mogelijke werkgevers zijn onder meer academische instellingen, overheidsinstellingen, NGO's en advocatenkantoren. Posities die beschikbaar zouden kunnen zijn voor afgestudeerden zijn onder meer advocaten, juridische analisten, instructeurs van etnische studies, onderzoeksspecialisten en uitvoerende bestuurders.

Dit programma wordt in verschillende landen aangeboden door verschillende universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Aziatisch recht Filter

LLM (Toegepaste wetgeving) in de Maleisische rechtspraktijk

The College of Law
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

De Master of Laws (Toegepaste Wet) Malaysian Legal Practice is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het Maleisische advocatenberoep voor een hoger niveau van praktijkg ...

Lees meer

Meester in de rechten

Universitas Gadjah Mada
LLM
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

De Master of Laws (LLM) Class aan de UGM Faculteit der Rechtsgeleerdheid is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van experts op verschillende rechtsgebieden die belangrijk ...

Lees meer

LL.M. in de Chinese wet

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De LL.M. (Master of Laws) programma in Chinees recht is een afgestudeerd rechtenprogramma aangeboden door de KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University, een van de oud ...

Lees meer

LLM (Master of Laws)

Peking University School of Transnational Law
LLM
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

STL's LL.M. programma combineert cursussen in transnationaal recht van vele juridische tradities om studenten voor te bereiden op wereldwijde praktijken met tegenstrijdige jur ...

Lees meer