LAWSTUDIES.NL

Beste LLM Programma's in de Verenigde Melbourne in Australië 2019

Naast uitstekende universiteiten, Melbourne heeft veel te bieden de internationale student. Het is een ontspannen stad met veel activiteiten om studenten bezig als ze niet studeren. Er zijn verschillende academische instellingen met top-notch LLM-programma's in Melbourne.

Melbourne LLM-programma's zijn beschikbaar voor de houders van professionele wet graden, en sommige zijn ook beschikbaar voor niet-juristen. De universiteiten bieden een breed scala van aandachtsgebieden en cursussen voor Melbourne LLM, sommige die nieuw zijn en cutting-edge. Enkele voorbeelden van cursussen voor een Melbourne LLM zijn mensenrechten, internationale belasting, intellectuele eigendom, ondernemingsrecht, bouwrecht, gedrags-recht en economie, internationale vluchtelingenrecht, Internet recht en medisch recht. Zeer gerespecteerde faculteiten van Melbourne LLM programma's bieden uitdagende en stimulerende curriculum voor studenten, resulterend in een scriptie of proefschrift in een bepaald gebied van belang.

Neem een ​​kijkje door de Melbourne LLM-programma's hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden die u te wachten staan ​​leren!

gevonden resultaten Filter

Master in de internationale belastingen

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar Juli 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een graduate law-programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschappen.

Meester van het publiek en het internationaal recht

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar Juli 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen. De specialisatie in het openbaar en het internationaal recht brengt grondwettelijk, administratief en internationaal publiekrecht in de erkenning van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van internationale en nationale recht.

Master of Commercial Law

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar Juli 2019 Australië Melbourne +1 more

uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen op maat. uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen op maat. Juristen en andere deskundigen zullen hun kennis van de vele aspecten van handelsrecht vanuit zowel binnenlandse als internationale perspectief te verdiepen.

Meester van de bank- en financieel recht

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar Juli 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen. De specialisatie in het bank- en financieel recht is ontworpen om studenten, artsen en andere professionals te voorzien van een verfijnde kennis van de wet- en regelgeving voor de Australische en de internationale financiële sector.

Master of Laws (LLM)

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar Juli 2019 Australië Melbourne +1 more

Melbourne Law School of Laws van Melbourne Law School (LLM) is een licentiaat in de rechten van de hoogste kwaliteit, met een van de grootste vakgebieden ter wereld. Meer dan 180 onderwerpen worden aangeboden in 2019. Studenten die zijn ingeschreven voor de LLM kunnen kiezen uit alle onderwerpen die beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters, waardoor ze de mate kunnen aanpassen aan hun professionele ambities en persoonlijke interesses.