Deeltijd Master in Rechten in de Verenigde Launceston in Australië

Beste Deeltijd Masters in Rechten in de Verenigde Launceston, Australië 2019

LLM

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Studenten die een LLM (Master of Law) na te streven door te brengen 1-2 jaar het bestuderen van een bepaald rechtsgebied. Hun geavanceerde training bereidt hen samen te werken met specialisaties, zoals het internationaal recht of belastingrecht.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Leren in de Tasmaanse instellingen voor hoger onderwijs is leuk. Hogescholen en universiteiten, zoals de Universiteit van Tasmanië bieden een compleet assortiment van cursussen en programma's voor studenten.

Deeltijd LL.M. in de Verenigde Launceston in Australië

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder LLM{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MLS{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here