LLM in Arbitrage

Beste 4 Master in Rechten Programma's in Arbitrage 2018/2019

Een Master of Laws is een soort van geavanceerde graad ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in de rechten. Deze graad volgt meestal een Bachelor of Laws en kan studenten een tot drie jaar duren om te voltooien.

Wat is een LLM in arbitrage? Arbitrage is een alternatieve methode voor het oplossen van en onderhandelen over juridische geschillen buiten het traditionele rechtssysteem. Dit gespecialiseerde rechtsgebied vereist een aanzienlijke hoeveelheid onderwijs en cursussen voor studenten om met succes een carrière in arbitrage na te streven. Veel opleidingen in dit onderwerp hebben betrekking op arbitrageconcentraties zoals sport-, constructie-, commerciële en investeringsarbitrage. Enkele mogelijke cursussen zijn onderhandelingstechnieken, internationale rechtbanken, bemiddeling, financieel recht en andere aanverwante onderwerpen.

Studenten in dit type opleiding kunnen een veelheid aan technische vaardigheden op het gebied van wetgeving verwerven, en ze kunnen ook sterke vaardigheden ontwikkelen in interpersoonlijke communicatie en meer om hen te helpen een juridische carrière op te bouwen. Veel studenten op dit gebied doen hun best om kritisch na te denken en besteden veel aandacht aan details.

Een student moet altijd de collegegelden van mogelijke scholen onderzoeken en vergelijken voordat hij zich inschrijft voor een opleiding. Er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van het behalen van een bachelordiploma, en sommige financiële steun en beursmogelijkheden zijn mogelijk ook beschikbaar.

De meeste studenten met een masterdiploma in arbitrage worden professionele arbiters, bemiddelaars of bemiddelaars. Studenten kunnen vaak arbiterposities nastreven voor een groot aantal sectoren, waaronder de bouw, het bedrijfsleven en anderen. Na het behalen van een graad in dit vakgebied, kunnen studenten de vereiste staats- of lokale licentievoorwaarden invullen om gelicentieerde advocaten te worden. Andere studenten kunnen werk vinden op gebieden zoals personeel, onderwijs, verzekeringen en meer.

Verschillende universiteiten over de hele wereld bieden dit soort geavanceerde rechten. Met het aantal opties kunnen studenten studielocaties in het buitenland of lokaal verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

LL.M. in International Arbitration

University of Miami School of Law
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Tampa

[+]

De LL.M. in internationale arbitrage biedt een uniek geïndividualiseerd onderwijsprogramma en mogelijkheid voor een kleine groep topkwaliteitstudenten uit een aantal landen, die een diepgaande grondslag willen verwerven op het gebied van internationale arbitrage als platform voor een succesvolle carrière.

Toelating tot het programma is zeer selectief, wat zorgt voor meer aandacht en effectief mentoring van onze faculteit die studenten helpen om hun arbitrage carrière te starten of te bevorderen.

Internationaal Arbitrage Instituut (IAI) - Het Internationaal Arbitrage Instituut (IAI) is een belichaming van de lange traditie van Miami Law in verband met de wet van arbitrage. Het Instituut streeft niet alleen om vooruitgang door middel van het opleiden van een nieuwe generatie arbitrage advocaten, maar ook voor vooruitgang door onderzoek in internationale arbitrage. Internationale Arbitrage LL.M. studenten kunnen diverse internationale arbitragegevallen bijwonen die door de IAI worden georganiseerd, waaronder de jaarlijkse White & Case-lesing. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken als afgestudeerde onderzoeksassistenten bij de IAI en individuele leden van de Miami Law faculteit op het gebied van vooraanstaande onderzoeksprojecten in verband met internationale arbitrage.... [-]


LLM in International Dispute Resolution (Arbitration)

Queen Mary Online
Online Deeltijd 2 jaar April 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De online programma's van Royal Mary University University in International Dispute Resolution proberen een nieuwe generatie advocaten te inspireren om traditionele benaderingen van conflicten en de oplossing ervan te heroverwegen en hen uit te rusten met de tools die nodig zijn om in het veld te slagen. Ze combineren solide theoretische basisvorming, brede interdisciplinaire training en mogelijkheden voor individuele studie en ontwikkeling van vaardigheden. Verder zijn onze dynamische programma's ontworpen om u alle uitstekende leermogelijkheden te bieden die u op de campus zou krijgen, zonder de beperkingen van vaste tijden en locaties. [+]

Overzicht

De online programma's van Royal Mary University University in International Dispute Resolution zijn bedoeld om een ​​nieuwe generatie advocaten te inspireren om traditionele benaderingen van conflicten en de oplossing ervan te heroverwegen en hen uit te rusten met de tools die nodig zijn om te slagen in het veld. Ze combineren solide theoretische basisvorming, brede interdisciplinaire training en mogelijkheden voor individuele studie en ontwikkeling van vaardigheden. Verder zijn onze dynamische programma's ontworpen om u alle uitstekende leermogelijkheden te bieden die u op de campus zou krijgen, zonder de beperkingen van vaste tijden en locaties.

De online programma's in International Dispute Resolution kunnen in deeltijd worden gestudeerd als Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) of Postgraduate Certificate (PGCert). De PGDip en de PGCert zijn kortere versies van het LLM-programma. In tegenstelling tot de LLM hoeven ze geen scriptie te voltooien, maar bieden ze je masterniveau. Het verschil tussen de PGDip en de PGCert is het aantal benodigde modules (de PGCert is korter dan de PGDip).... [-]


LLM bij Transnational Arbitration and Dispute Settlement

Sciences Po
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

De LLM biedt een uitgebreide training in theoretische en praktische aspecten van arbitrage en geschillenbeslechting. De kern van het programma zal de studie van transnationale arbitrage in al zijn vormen zijn. Het programma zal ook betrekking hebben op andere mechanismen voor internationale geschillenbeslechting. Deze omvatten gerechtelijke en niet-juridische middelen voor geschillenbeslechting, zoals geschillen voor het Internationaal Gerechtshof, bij de Wereldhandelsorganisatie (Panel en Beroepsinstantie), Mensenrechtengeschillen (bijv. Europees of Amerikaans kader). [+]

Waarom studeren arbitrage in Parijs?

Een van de meest aantrekkelijke en belangrijke internationale arbitrage-locaties wereldwijd dankzij de aanwezigheid van het Internationaal Hof van Koophandel van Internationale Arbitrage.

De belangrijkste advocatenkantoren gespecialiseerd in internationale arbitrage en veel van de meest gerenommeerde specialisten zijn gevestigd in Parijs.

Waarom studeren arbitrage aan Sciences Po Law School?

Sciences Po , bijna 150 jaar geleden opgericht, onderscheidt zich als een universiteit van wereldklasse met internationaal erkende graden en onderzoek, een multiculturele gemeenschap en een wereldwijd netwerk van partners.

Sciences Po Law School (SPLS) heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van internationaal economisch recht, met bijzondere aandacht voor alle mechanismen voor internationale geschillenbeslechting.... [-]


Masters in geschillen en arbitrage zaken

Catholic University of Central Africa
Campus 2 jaar September 2018 Kameroen Yaoundé

Het doel van deze training is om advocaten te trainen in geschillen en arbitrage zaken. [+]

DOEL VAN DE TRAINING

Het doel van deze training is om advocaten te trainen in geschillen en arbitrage zaken.

TRAINING TIME

De opleiding duurt twee jaar.

ONDERWERP SKILLS

Houders van de Master in staat zal zijn om in te grijpen op de vragen:

Houders van de Master in staat zal zijn om in te grijpen in de volgende gebieden: De civiele procedures, strafrechtelijke en administratieve noodprocedures De procedures van de "Common Law" De binnenlandse en internationale arbitrage Private en publieke zakelijke geschillen

SUBSIDIABILITEIT

Twee mogelijkheden:

Voor studenten met een vergunning van de Faculteit der Maatschappij- en Pafu Bedrijfskunde op het gebied van het recht, is de toelating tot het eerste jaar gebeurt op dossieronderzoek Voor externe kandidaat behaalde een licentie in de rechten 3, de toelating tot het eerste jaar is door de toepassing studie ... [-]