LAWSTUDIES

2 Masters in Rechten (LLM) in Arbeidsrecht 2020

Degenen die een LLM houden in Arbeidsrecht zijn experts in de wet- en regelgeving regelen van de relatie werkgever-werknemer. Het verkrijgen van deze graad is een geweldige optie voor advocaten die proberen om open te stellen hun carrièremogelijkheden, want er is een constant hoge vraag naar expertise in arbeidsrecht.

 

Degenen die willen een afgestudeerde juridische graad na te streven vaak de vraag, wat is een LLM in Arbeidsrecht? Kortom, dit is een graduaat programma dat studenten voorziet van een grondige kennis van de wet- en regelgeving die betrokken zijn bij de werkgelegenheid. Deze kunnen bestaan ​​uit de studie van de wetten met betrekking tot discriminatie, vakbond, seksuele intimidatie en de veiligheid van de arbeidsomstandigheden.

 

Er zijn veel voordelen aan het invullen van een LLM in Arbeidsrecht. Onder deze is het feit dat het arbeidsrecht advocaten altijd hoog in het vaandel, ook in moeilijke economische omstandigheden.Dit komt omdat de deskundigheid van de werkgelegenheid advocaten is noodzakelijk zowel bij bedrijven zijn over de verhoging of het lijden van een daling.

 

De kosten van een LLM Arbeidsrecht zal afhangen van een aantal variabelen, waaronder de instelling, het land en de hoeveelheid tijd die een student nodig heeft om de cursus eisen te voltooien. Vanwege dit, kunnen aspirant-studenten vinden het nuttig zijn om grondig te herzien collegegeld en andere gerelateerde kosten bij het onderzoek naar de ideale school in die in te schrijven.

 

Er zijn veel carrièremogelijkheden die open te stellen zodra een LLM in Arbeidsrecht is verkregen. Degenen die dit diploma kan gaan in de traditionele eigen praktijk, hetzij op hun eigen of door lid te worden van een advocatenkantoor. Daarnaast kunnen posities beschikbaar als ondernemen in-house counsel of met overheidsinstanties die wetten werkgelegenheid af te dwingen.

 

Online applicaties maken het gemakkelijk om uw reis te beginnen naar het volgende niveau van uw juridische carrière. Bekijk eenvoudig uw beste opties door te kijken naar het programma lijst en bekijk hun eisen voor het indienen van een online applicatie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Arbeidsrecht Filter

Master of Laws (LLM) in arbeidsrecht en -praktijk door afstandsonderwijs (De Montfort University)

Informa Connect
LLM
11 sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 sep 2020
Engels
Online

Verbeter uw carrièrevooruitzichten door een Masters in Arbeidsrecht te behalen terwijl u in een voltijdse betrekking blijft.

Lees meer

LLM in werkgelegenheid, werk en gelijkheid

University of Bristol Law School
LLM
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
01 aug 2020
Engels
Campus

Ons programma is ontworpen om het begrip van arbeids-, arbeids- en gelijkheidswetgeving te verrijken en onderzoekt de verschillende juridische disciplines die arbeidsverhoudin ...

Lees meer