Filter
Master in Rechten
Nederlanden Studievorm: Alles Tempo: Alles

Rechten Studies in Studies arbeidsrecht in Nederland

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

LLM in Studies arbeidsrecht in Nederland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Studies arbeidsrecht, Nederlanden

Leiden University

Arbeidsrecht is niet langer een louter nationale kwestie. Kennis en begrip van de wereldwijde en Europese dimensies van het arbeidsrecht zijn daarom essentieel in de prak ... [+]

Top LLM's in Studies arbeidsrecht in Nederland.

Met de globalisering van de economie is ook het arbeidsrecht een wereldwijd onderwerp geworden. Kwesties als maatschappelijk verantwoord ondernemen en fatsoenlijk werk worden normen waaraan alle bedrijven en staten moeten voldoen. Er bestaan verschillende regels en mechanismen om arbeidsrechten te bevorderen en te waarborgen, waaronder de verdragen van de IAO, richtlijnen van de Europese Unie, mensenrechtenverdragen en de leidende beginselen van de OESO en de VN .

Dit programma is uniek in de wereld, omdat je al deze regels en mechanismen zult bestuderen en vergelijken vanuit een voornamelijk juridisch perspectief met oog voor het verschil tussen de wet in de boeken en de wet in de praktijk, evenals met een gevoel voor de verschillende economische, sociale, politieke en culturele contexten.... [-]

Nederlanden Leiden Den Haag
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands