Filter
Master in Rechten
Europa Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd LL.M's in Studies arbeidsrecht 2020 Europa

Een LL.M. is de eerste stap naar academici in vele landen. Het geeft veel gelegenheid zich te specialiseren in een bepaald vakgebied of om grondig onderzoek te verrichten. Het kan ook nuttig bij het verkrijgen van een doctoraal niveau graad in de rechten.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

LL.M. Deeltijd in Studies arbeidsrecht Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Studies arbeidsrecht, Europa

Leiden University

Arbeidsrecht is niet langer een louter nationale kwestie. Kennis en begrip van de wereldwijde en Europese dimensies van het arbeidsrecht zijn daarom essentieel in de prak ... [+]

Top Deeltijd Rechten Opleidingen in Studies arbeidsrecht Europa.

Met de globalisering van de economie is ook het arbeidsrecht een wereldwijd onderwerp geworden. Kwesties als maatschappelijk verantwoord ondernemen en fatsoenlijk werk worden normen waaraan alle bedrijven en staten moeten voldoen. Er bestaan verschillende regels en mechanismen om arbeidsrechten te bevorderen en te waarborgen, waaronder de verdragen van de IAO, richtlijnen van de Europese Unie, mensenrechtenverdragen en de leidende beginselen van de OESO en de VN .

Dit programma is uniek in de wereld, omdat je al deze regels en mechanismen zult bestuderen en vergelijken vanuit een voornamelijk juridisch perspectief met oog voor het verschil tussen de wet in de boeken en de wet in de praktijk, evenals met een gevoel voor de verschillende economische, sociale, politieke en culturele contexten.... [-]

Nederlanden Leiden Den Haag
September 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands