28 LLM Opleidingen in Amerikaans Recht in Verenigde Staten for 2024

LLM Opleidingen in Amerikaans Recht in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Hartford, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Individuele aandacht, integratie met Amerikaanse rechtenstudenten, een uitgebreid studieprogramma en uitzonderlijke faculteit: dit zijn slechts enkele aspecten van het LLM in US Legal Studies-programma dat afgestudeerden internationaal recht kunnen verwachten van de UConn School of Law.

    • Arlington, Verenigde Staten

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Flex-LLM in US Law is een intensieve studie die is ontworpen om te voldoen aan de hoge normen die vereist zijn om voor de DC Bar te zitten. Het behandelt de structuur van de Amerikaanse regering en het rechtssysteem en omvat materiële rechtsgebieden die voldoen aan de studiepuntenvereisten van het DC Bar-examen. Een voltijdstudie van januari of mei bereidt je voor op het balie-examen in het volgende jaar, in februari of juli.

    • Dayton, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Vanaf januari 2019 biedt de University of Dayton School of Law een volledig online optie aan voor studenten die hun LL.M. graad in Amerikaans en transnationaal recht.

    • Columbia, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Mizzou LL.M. in de Amerikaanse wet geeft een inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem en de Amerikaanse rechtspraktijk voor studenten die hun eerste hogeschool buiten de Verenigde Staten hebben behaald.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Sterke rankings. Persoonlijke aandacht. Topwaarde. Verdien een LL.M. aan de Temple University Beasley School of Law , waar je samen met JD-studenten cursussen gaat volgen, deel gaat uitmaken van een hechte gemeenschap die in 1974 is opgericht, en woont in de betaalbare stad Philadelphia, strategisch gelegen tussen New York en Washington DC. We nodigen je uit om lid te worden van de Temple-familie om je carrière te bevorderen.

    • Bloomington, Verenigde Staten

    Full time

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Veel internationale studenten willen praktische ervaring opdoen in het Amerikaanse rechtssysteem terwijl ze hun LLM-diploma behalen. Het nieuwe LAW (leren en werken) LLM-programma van de Maurer School of Law doet precies dat. Het LAW-programma geeft je praktische, real-life ervaring terwijl je de wet studeert.

    • Sacramento, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De LLM in Amerikaanse wetgeving en beleid is specifiek ontworpen voor internationale advocaten of afgestudeerden in het recht die een algemene inleiding tot de Amerikaanse wet willen. U zult de grondslag van de Amerikaanse wetgeving bestuderen en bereid zijn kennis van Amerikaanse wetgeving aan werknemers en klanten te tonen.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Een primaire doelstelling van de LL.M. voor Foreign Law School Graduates programma is om rechtenstudenten te voorzien van een goed begrip van het rechtssysteem van de Verenigde Staten, een referentiekader te geven voor het omgaan met transnationale zakelijke en juridische belangen, een waardering te bieden voor de rol van het recht in nationale en interne ontwikkeling en uit te rusten hen met de analyse- en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de complexe eisen van de wereld.

    • Champaign, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het Master of Studies in Law (MSL) -programma is een niet-professionele, terminale opleiding die is ontworpen voor diegenen die niet van plan zijn rechten te oefenen of een balie-examen af te leggen, maar hun begrip van de wet en juridische analyse willen vergroten.

    • Los Angeles, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld voor studenten die hun rechtendiploma hebben behaald aan een school in het buitenland. Het programma is volledig aanpasbaar en studenten hebben de mogelijkheid om cursussen te selecteren die nauwer aansluiten bij hun interesses en doelen.

    • Oklahoma, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De LL.M in de Amerikaanse wet voor buitenlandse afgestudeerden programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters. Om aan de behoeften van de internationale LLM student te voldoen, het College of Law biedt gespecialiseerde opleidingen in de VS juridisch onderwijs en de Amerikaanse doctrine, analyse en methode voor de buitenlandse advocaat.

    • Berkeley, Verenigde Staten

    Engels

    Als u een advocaat bent met een vergunning buiten de VS, of als u een eerste graad in de rechten buiten de VS hebt behaald, nodigt de University of California Hastings in San Francisco u uit om een eenjarige LL.M. diploma in Amerikaanse juridische studies.

    • Chapel Hill, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De éénjarige LL.M. (Master of Laws) is een diploma voor buitenlandse advocaten die al rechten van het primaire recht hebben behaald aan universiteiten in hun thuisland. Het programma biedt internationale juristen de mogelijkheid om beheersing van de belangrijkste gebieden van de Amerikaanse wetgeving te ontwikkelen op een van de top wet scholen van de natie.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Leef en leer in Brooklyn, het immer evoluerende internationale centrum van cultuur en innovatie. Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën en Silicon Alley, de hub voor tech start-ups. Dompel jezelf onder in een echte leeromgeving waarin LL.M. studenten groeien zowel professioneel als persoonlijk.

    • Baltimore, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    De LL.M. Het LOTUS-programma biedt een ideale gelegenheid voor in het buitenland opgeleide advocaten om Amerikaans recht te studeren bij een toonaangevend centrum voor internationaal en vergelijkend recht. De innovatieve LL.M. van de University of Baltimore School of Law . programma gericht op het recht van de Verenigde Staten voor in het buitenland opgeleide advocaten biedt een geweldige carrièremogelijkheid in een flexibele omgeving. Afgestudeerden voldoen aan de deelnamevereisten om deel te nemen aan verschillende bar-examens, waaronder Maryland, New York en Washington, DC