LAWSTUDIES.NL

Beste Deeltijd LL.M's in Amerikaans Recht 2019

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

De studie van de Amerikaanse wetgeving omvat hoe het Amerikaanse rechtssysteem functioneert en hoe het werkt in de Amerikaanse rechtsomgeving. Gemeenschappelijke gebieden van studie zijn onder meer de Amerikaanse grondwet, gemeenregtelike methodologie, het vastleggen van statuten en leren hoe u juridische autoriteiten aangeeft.

Deeltijd Rechten Opleiding in Amerikaans Recht

10 Resultaten in Amerikaans Recht Filter

Meester van wetten (llm) voor buitenlandse getrainde advocaten

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Pittsburgh +1 more

De Master of Laws (LLM) diploma biedt buitenlandse wet gegradueerden met kritische training in de gemeen recht juridische traditie en het Amerikaanse rechtssysteem tijdens een academisch jaar aan de Universiteit van Pittsburgh, gelegen in Pittsburgh's levendige Oakland wijk.

LL.M. Amerikaanse juridische studies

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 semesters September 2019 Verenigde Staten Hempstead +1 more

De American Legal Studies programma moet een beroep doen op buitenlands recht afgestudeerden die worden aangemoedigd om juridische opleiding in de Amerikaanse wetgeving en praktijk te verkrijgen om beter te kunnen concurreren met de Amerikaanse advocatenkantoren die actief zijn in het buitenland.

LL.M in het Amerikaanse Indian & inheems wet

College of Law - The University of Tulsa
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren September 2019 Verenigde Staten Tulsa +1 more

De LL.M in de Indiase wet programma is flexibel. In overleg met de faculteit, kunnen studenten een vakgebied passen niet alleen de Indiase wetgeving in het algemeen, maar om specifieke sub-specialiteiten die ze willen ontwikkelen. Het programma is beschikbaar als ofwel een academische track (met nadruk op het werk natuurlijk) of een onderzoekstraject.

Master in de rechten aan de Verenigde Staten (LL.M)

UConn School of Law
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 semesters September 2019 Verenigde Staten Hartford +1 more

Individuele aandacht, integratie met studenten uit de Verenigde Staten, een programma van de uitgebreide en flexibele curriculum, redelijke kosten en een locatie en docenten buiten nummer: dit zijn slechts enkele van de dingen die internationale studenten kunnen verwachten van de Master in de rechten Verenigde Staten Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Connecticut.

LLM in Amerikaanse juridische studies

Vermont Law School
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Royalton

Bedoeld voor studenten die een diploma hebben verdiend buiten de Verenigde Staten, de LLM in American Legal Studies bereidt studenten voor op de bar passage en loopbaanontwikkeling.

LLM in ons juridische studies

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 5 semesters September 2019 Verenigde Staten Chicago +1 more

Ontworpen voor goed gekwalificeerde juristen met de wet graden ten opzichte van andere landen, John Marshall's LLM in US Legal Studies biedt buitenlandse advocaat studenten met een aangepaste opleiding om het beste voldoen aan hun individuele carrière doelen en professionele behoeften

LLM / MCL-programma voor buitenlandse advocaten

California Western School of Law
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten San Diego +1 more

The Master of Laws in US Law (LLM)

LL.M. voor buitenlandse juristen

Albany Law School
Campus Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Albany

De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden. Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar. De wet school heeft een bewezen geschiedenis van de lancering van briljante carrière in de hele regio, de natie en internationaal. Presidenten, CEO's, financiële managers en ondernemers crediteren hun Albany Law School ervaring voor hun succes.

LL.M. in U.S. and Transnational Law for Foreign-Trained Lawyers

University of Miami School of Law
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Tampa

LL.M. in de Amerikaanse wet

Brooklyn Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Augustus 2020 Verenigde Staten New York City +1 more

Leef en leer in Brooklyn, het immer evoluerende internationale centrum van cultuur en innovatie. Brooklyn Law School ligt op slechts enkele minuten van Wall Street, het epicentrum van internationale financiën en Silicon Alley, de hub voor tech start-ups. Dompel jezelf onder in een echte leeromgeving waarin LL.M. studenten groeien zowel professioneel als persoonlijk.