LAWSTUDIES

Rechten Studies in Albanië 2021

Een Masters of Law, beter bekend als een LLM graad, is een geavanceerde academische graad bedoeld om voort te bouwen op de vaardigheden en kennis reeds verworven in een bachelor van wetten programma. Hoewel het mogelijk is om de wet te oefenen zonder een LLM in Albanië, veel studenten vinden dat het nastreven van de toegevoegde kwalificatie van de LLM is een waardevolle ervaring voor een aantal redenen. LLM programma's hebben de neiging om meer gerichte studie op een gespecialiseerd terrein nodig hebben en ze laten de studenten om hun professioneel netwerk in Albanië en in het buitenland uit te breiden.

LLM programma's duren over het algemeen een tot twee jaar en worden aangeboden op een part-time of full-time basis aan universiteiten in Albanië. Onderzoek, een meester 's proefschrift, cursussen en praktische werk zijn enkele van de componenten die meestal deel uitmaken van de LLM curriculum op scholen in Albanië.LLM studenten aan academische instellingen in Albanië kunnen zich specialiseren in een aantal rechtsgebieden, en kunnen ervoor kiezen om hun onderzoek richten op mores specifieke gebieden ook.

Indien een LLM aan een universiteit of academische instelling in Albanië is wat u zoekt om uw carrière boost met waardevolle kwalificaties en vaardigheden, dan scroll naar beneden en lees meer over uw mogelijkheden, vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

Master of Science in één cyclus in-law met de Universiteit van Murcia / Spanje

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
LLM
okt 2021
<
Voltijds
<
5 jaren
Engels
Campus

Uitgaande van de AA 2016/2017, het ministerie van wet van de SUN biedt haar studenten een nieuwe kans om internationaal te gaan, naast de traditionele uitwisselingsprogramma's ...

Lees meer

Master in internationaal en handelsrecht (11m)

University of New York - Tirana (UNYT)
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
14&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Campus

Dit programma is gericht op het wet- en regelgevingskader voor de internationale gemeenschap, alsmede op de belangrijkste juridische problemen rond de wereldwijde markten.

Lees meer

Master of Science in één cyclus in-law aan de State University of scutari Luigj Gurakuqi / Albanië

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
LLM
okt 2021
<
Voltijds
<
5 jaren
Engels
Campus

Het departement Rechtsgeleerdheid van de SUN, Vanaf het jaar. 2016/2017, heeft geactiveerd een nieuwe geïntegreerde studie cursus met de State University of Shkodra Luigj Gura ...

Lees meer