LLM-wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De LLM-wet is bedoeld om de kennis van studenten over de wet als academisch onderwerp te verdiepen en te verbreden door studenten een systematisch begrip te bieden van juridische processen, methoden en concepten; van de sociale en politieke context waarin juridische processen plaatsvinden; en van passende theoretische opvattingen over recht.

Waarom LLM Law studeren?

Door uw academische potentieel te maximaliseren en uw probleemoplossende vaardigheden in een transnationale context te verfijnen, zal het programma uw professionele ontwikkeling en horizon helpen verbeteren. De onderzoeks- en schrijfvaardigheden die u opdoet, kunnen worden overgedragen aan verschillende professionele sectoren, waaronder de advocatuur, beleidsvorming, het bedrijfsleven, overheidsinstanties of de academische wereld.

Onze School of Law bestaat uit wetenschappers van over de hele wereld die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals mensenrechten, handelsrecht, internationaal en Europees recht, die experts zijn in het communiceren van de nieuwste ideeën over complexe juridische kwesties, waarbij instructie in kernonderwerpen wordt gecombineerd met de vruchten van hun huidige onderzoek.

Studenten zullen ook profiteren van hun uitgebreide netwerk van contacten, waardoor de school plaatsingsmogelijkheden kan bieden aan in aanmerking komende studenten bij grote lokale en internationale organisaties.

Voordelen

 • Mogelijkheden om te communiceren en te netwerken met vooraanstaande beoefenaars van juridische beroepen.
 • Faculteit met uitgebreide ervaring en expertise in juridisch onderzoek, onderwijs en praktijk.
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan internationale mooting- en MUN-wedstrijden.
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan veldbezoeken aan internationale organisaties.
 • Maak kennis met de juridische praktijk via het uitgebreide netwerk van partnerschappen van de afdeling.

Programma-inhoud

Het LLM Law-programma bestaat uit 180 studiepunten inclusief een verplicht schrijfproject. Het schrijfproject kan een begeleid proefschrift zijn of een stage. De resterende 120 credits worden behaald via zes 20 creditmodules.

 • Juridische onderzoeksvaardigheden (20 studiepunten) - Verplicht
 • Proefschrift (60 studiepunten) - Verplicht
 • Internationale organisaties en internationale geschillenbeslechting (20 credits) - Verplicht
 • Work Integrated Learning (alleen in aanmerking komende studenten) (60 studiepunten) - optioneel
 • Ontslagwet (20 credits) - optioneel
 • Individueel arbeidsrecht (20 studiepunten) - optioneel
 • De Britse en Europese antidiscriminatiewet (20 credits) - optioneel
 • Grondslagen en beginselen van internationaal recht (20 studiepunten) - Optioneel
 • Wet van de internationale verkoop van goederen (20 credits) - optioneel
 • Wetgeving en beleid van de Wereldhandelsorganisatie (20 credits) - Optioneel
 • Internationale mensenrechtenwetgeving (20 studiepunten) - optioneel
 • Internationale commerciële geschillen en arbitrage (20 credits) - optioneel
 • UAE & DIFC Arbeidsrecht (20 credits) - Optioneel
 • Migratietheorieën en -benaderingen (20 credits) - Optioneel
 • Geïntegreerd werken en leren (20 studiepunten) - optioneel
 • Duurzame ontwikkeling en mensenrechten (20 credits) - Optioneel

130842_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7bd39f4ac45d_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Onderwijs

Je verwerft kennis en begrip door een stimulerende combinatie van lezingen, seminars, workshops, professionele stages en zelfgestuurde studies en gebruikt een verscheidenheid aan bronnen, waaronder audiovisuele media, bibliotheekboeken en e-learning materialen.

Lezingen, seminars en presentaties worden gebruikt om kerninformatie te communiceren, thema's en ideeën te ontwikkelen en de deelname van studenten te stimuleren door middel van interactieve oefeningen en mogelijkheden voor peer- en zelfevaluatie. U moet ook deelnemen aan intensieve programma's voor gestructureerd lezen en onderzoek, en uw bevindingen mondeling en schriftelijk presenteren.

Vaardigheidstraining, met name via onze module Juridisch onderzoek, zal u voorzien van de intellectuele hulpmiddelen die nodig zijn voor postdoctoraal werk, inclusief de identificatie en locatie van geschikt materiaal, kritische en analytische lees-, schrijfvaardigheden en conventies.

Verschillende sessies binnen elke module en een substantieel deel van het proefschrift zijn bedoeld als leidraad voor het identificeren van een geschikte onderzoeksvraag, het uitvoeren van onderzoek dat een literatuuronderzoek schrijft en het plannen en schrijven van een proefschrift.

Leren en onderwijzen op alle modules wordt geïnformeerd door een kritische benadering die relevante aspecten van de ethische, sociale, professionele, historische en culturele contexten omvat waarin de wet opereert. Ethiek is specifiek ingebed in sommige modules en studenten krijgen de mogelijkheid om de ethische dimensies van hun eigen onderzoek te begrijpen en waarbinnen de wet op elk niveau werkt.

Toelatingseisen

 • De standaard toelatingseisen van de universiteit voor LLM / PG Dip / PG Cert Law bestaan uit een Law Degree op 2: 2 of Graduate Diploma in Law / CPE.
 • Afgestudeerden in verwante disciplines, met minderjarigen in de rechten of met relevante professionele ervaring of kwalificaties kunnen echter worden toegelaten afhankelijk van het oordeel van de programmaleider.

Andere niet-Britse kwalificaties worden overwogen in overeenstemming met de NARIC-richtlijnen.

Engelse taalvereisten (postgraduaat)

Alle programma's aan de Middlesex University Dubai worden in het Engels gedoceerd en aanvragers met een vooropleiding buiten Engelstalige landen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland), moeten als volgt de Engelse taalvaardigheid aantonen :

 • IELTS Academic: 6.5 (minimum 6.0 in elke band)
 • TOEFL-gebaseerd op internet: 87 (21 in luisteren en schrijven, 22 in spreken en 23 in lezen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Algemeen: niveau 4

Toekomstige carrières en inzetbaarheid

Dit programma is bedoeld voor studenten die een carrière in de juridische praktijk nastreven of die werken met professionele dienstverleners die regelmatig contact hebben met commerciële instanties. Het bereidt hen voor op een breed scala aan carrières bij publieke en private organisaties, multinationale ondernemingen en intergouvernementele instanties die specialistische kennis nodig hebben in het orgaan van de binnenlandse en private internationale instantie van regels voor commerciële transacties en geschillen.

De LLM is een verkoopbare kwalificatie en eerdere afgestudeerden van het programma zijn gaan werken voor juridische afdelingen van openbare en particuliere organisaties, multinationale bedrijven, internationale organisaties, overheidsdiensten en binnen de rechterlijke macht. Velen hebben hun studies in het hoger onderwijs voortgezet via een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lees meer

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Lees Minder