LLM voor afgestudeerden in buitenlandse wetsscholen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De LL.M. Diploma voor Buitenlandse Rechten School Afgestudeerden is een eenjarig, voltijds programma voor studenten die houder zijn van een basisdiploma van een erkende internationale rechtsschool. Studenten die voor deze opleiding zijn ingeschreven, moeten 24 studieuren voltooien, inclusief de vereiste cursus met twee studiepunten in Perspectives of the American Legal System. De resterende cursussen zijn keuzevak en bieden een breed scala aan keuzes. Studenten hebben de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan klassen en kunnen hun LL.M. mate om aan hun behoeften en doelen te voldoen bij het studeren in de Verenigde Staten. Studenten die in Texas, New York of Californië een barsexamen willen doen, kunnen de vereiste lessen volgen om in aanmerking te komen voor deelname aan deze examens. Andere studenten willen zich misschien specialiseren in internationale studies of op andere gebieden van de wet.

21434_IMG_4238_1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law


Het primaire doel van het programma is om de juridische vaardigheden van de internationale student te verbeteren, zodat hij of zij een effectievere advocaat en lid van de samenleving kan worden. In dit opzicht tracht het programma de ontwikkeling van:

 • een waardering van de rol van het recht in de nationale en internationale ontwikkeling
 • het vermogen om door middel van vergelijkende en internationale studies beleidsoverwegingen van verschillende wettelijke regels te identificeren
 • een waardering van de rol van de advocaat bij sociale en economische verandering
 • juridische analyse en probleemoplossend vermogen om de student in staat te stellen aan de complexe behoeften van onze moderne wereld te voldoen
 • een basiskennis van het Amerikaanse rechtsstelsel, zoals bestudeerd vanuit een vergelijkend perspectief
 • een referentiekader voor het omgaan met zakelijke en juridische belangen in een transnationale omgeving

Meer informatie over SMU Dedman School of Law .

Om een ​​online LL.M. te bekijken voor Buitenlandse Rechten School Afgestudeerden Toelating Brochure KLIK HIER

Hoe aan te vragen

Toelatingseisen

Een kandidaat voor toelating tot de LL.M. Diploma voor buitenlandse rechtsschool Afgestudeerden moeten afgestudeerd zijn aan een erkende buitenlandse rechtsschool. Het niet-gegradueerde dossier van de aanvrager moet wetenschappelijke juridische bekwaamheid aantonen. Een aanvrager voor wie Engels een tweede taal is, moet het bewijs leveren van een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS). In de VS opgeleide rechtenstudenten zijn mogelijk niet van toepassing op deze opleiding.
21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg foto met dank aan SMU Dedman School of Law

Applicatievereisten

Aanvragers van de LL.M. programma's moeten het volgende indienen:

 1. voltooide aanvraag,
 2. persoonlijke verklaring,
 3. cv (curriculum vitae),
 4. twee aanbevelingsbrieven in het Engels,
 5. $ 75 (US dollars) niet-restitueerbare aanvraagkosten betaald aan SMU Dedman School of Law , die wordt afgezien van internationale studenten die daarom verzoeken, en
 6. gecertificeerde transcripties van niet-gegradueerden en wetsscholen.

Afschriften moeten rechtstreeks naar uw SMU Dedman School of Law Office of Graduate Legal Studies worden gestuurd.

Internationale aanvragers

Kandidaten voor wie Engels niet de primaire taal is, moeten de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS) afleggen. Informatie over de twee tests is beschikbaar op www.ets.org of www.IELTS.org. De instellingscode van SMU voor de TOEFL is 6660, afdelingscode 03. Er is geen instellingscode voor de IELTS. De TOEFL- of IELTS-score moet rechtstreeks aan SMU worden gerapporteerd.

Deadline van de aanvraag

Aanvragen voor LL.M. programma's worden continu verwerkt. Het is in uw belang om uw aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Kandidaten voor herfst (augustus) moeten vóór 1 april zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet vóór 15 april zijn ontvangen.

Aanvragen voor deelname aan de lente (januari) moeten uiterlijk op 1 oktober zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet uiterlijk op 15 oktober zijn ontvangen. Laattijdige aanvragen worden geval per geval aanvaard. Aanvragen worden na voltooiing beoordeeld en kort daarna worden beslissingen genomen.

Gespecialiseerde cursussen

SMU Dedman School of Law biedt een rijk curriculum om de juridische vaardigheden van internationale studenten te verbeteren om een effectievere advocaat te worden. De diversiteit en de diepte van de cursussen is te vinden in de SMU Dedman School of Law natuurlijk catalogus of in de cursus staat dier .

Graad eisen

A) Studenten kunnen beginnen met hun studie in de herfst of de lente. Zij moeten deelnemen aan een oriëntatieprogramma dat wordt gehouden aan de SMU Dedman School of Law midden augustus (voor de herfst) of begin januari (voorjaarsperiode) van elk jaar vóór het begin van de lessen.

(B) Studenten die de LL.M. diploma voor buitenlands recht afgestudeerden aan school moeten 24 uur studie afleggen van cursussen of seminars die zijn geselecteerd in overleg met de facultaire adviseur van de student die tijdens de oriëntatie wordt toegewezen. Faculteitsleden die kandidaten voor dit diploma adviseren, zullen alles in het werk stellen om het studieplan van een student af te stemmen op zijn of haar specifieke doelstellingen voor afgestudeerden. Alle studenten moeten echter de cursus Perspectives of the American Legal System volgen. Ze zullen normaal gesproken ook een basis JD-cursus volgen, zoals contracten. SMU Dedman Law kent het diploma toe aan die studenten die hun studie voltooien met een gemiddelde cijfer in alle cursussen gelijk aan een C of 1.70. Een student ontvangt geen credit voor een cursus of seminar waarin zijn of haar cijfer lager is dan D of 1.00. Studenten voor wie Engels een tweede taal is, krijgen extra tijd om schriftelijke examens af te leggen.

Beurzen

SMU zal een beperkt aantal gedeeltelijke beurzen toekennen aan LL.M. kandidaten. We hebben geen aparte aanvraag voor LL.M. beurzen. Uw toelatingsaanvraag dient als uw beursaanvraag.

Geschiktheidsexamen Bar

Internationale studenten die in dit land rechten willen uitoefenen en in aanmerking willen komen voor toelating tot de balie in een van de staten of het District of Columbia, moeten zich vertrouwd maken met de toelatingsvereisten in het specifieke rechtsgebied waar zij van plan zijn te oefenen. Toelatingsvoorwaarden voor bar variëren van staat tot staat. Sommige staten eisen dat aanvragers een JD-diploma hebben en anderen vereisen slechts een bepaald aantal studiepunten van een rechtenstudie in dit land. Texas staat nu gekwalificeerde buitenlands opgeleide advocaten toe die een LL.M. hebben afgerond. graad om te zitten voor het Texas Bar-examen.

Voor volledige regels met betrekking tot de toelating tot de State Bar of Texas KLIK HIER

Voor een informatieblad dat de geschiktheid van buitenlands opgeleide aanvragers en buitenlandse advocaten samenvat om het Texas Bar-examen af te leggen KLIK HIER

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Over

SMU Dedman School of Law , opgericht in 1925, is een van de best gerangschikte tier-one private law school in Dallas, Texas, en is gelegen in een met bomen omzoomde wijk, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Opgericht in 1949, hebben de rechtenstudenten van de rechtenstudenten een belangrijke rol gespeeld bij het trainen van enkele vooraanstaande leiders over de hele wereld. We zijn trots op ons wereldwijde alumni-netwerk - meer dan 2000 afgestudeerden uit 80 landen die prominente posities bekleden in de overheid, juridische praktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en juridische educatie wereldwijd.

SMU Dedman Alumni Networkfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Uitzonderlijke Graduate Degree-programma's

SMU Dedman School of Law biedt graduate degree-programma's voor zowel Amerikaanse als buitenlandse getrainde advocaten.De LL.M. en SJD-programma's verbeteren loopbanen in de privépraktijk van recht, onderwijs en openbare dienstverlening door het aanleren van analyse- en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's vergroten het begrip van de student van juridische theorie en beleid, verbreden de juridische horizon van de student en stimuleren de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheid.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law biedt internationale studenten de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige, diverse, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas - niet alleen een internationaal zakencentrum, maar een dynamisch cultureel centrum dat zich halverwege de oost- en westkust van de Verenigde Staten bevindt. Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth metroplex is het op drie na grootste grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Het is een verfijnde stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge levenskwaliteit en relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit omvat wetenschappers en innovators op verschillende gebieden, waaronder constitutioneel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheidsrecht, intellectuele eigendom, nationale beveiligingswetgeving, olie- en gaswetgeving, publiekrecht en fiscaal recht. Deze geleerden zetten regelmatig de wereld in door te verschijnen voor congrescommissies, werken samen met nationale en federale regelgevende instanties, pleiten voor nationale en federale rechtbanken, werken met bedrijfsleiders en non-profitorganisaties en verschijnen regelmatig in de media om hun onderzoek te vertalen of commentaar te geven op belangrijke verhalen van de dag. Rechten studeren aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit die zich bezighoudt met tijdige en geavanceerde onderzoeken vaak op basis van jarenlange ervaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Leerervaring

Naast ons gevarieerde curriculum, worden studenten uitgenodigd om gebruik te maken van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Bij SMU Dedman Law wordt je leerervaring verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waarbij prominente internationale figuren naar de campus worden gebracht om actuele wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten volgen lessen met Amerikaanse JD-studenten en nemen deel aan het programma van de rechtbank - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens oriënteren waarbij studenten in kleine groepen in contact komen met medestudenten, faculteiten, studentenleiders, loopbaanadviseurs en alumni voor een community-ervaring gedurende hun hele verblijf bij SMU Dedman School of Law . Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Het beoefenen van advocaten van de afdeling Internationaal recht van de Dallas Bar Association dient ook als mentor voor onze studenten.

Internationaal prominente alumni

Internationale afgestudeerden van SMU Dedman School of Law hebben over de hele wereld impact gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op het hoogste niveau van de overheid, de juridische praktijk en het bedrijfsleven. De internationale alumni van SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. We streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze studenteninschrijvingen en bieden een hoge mate van individuele aandacht en ondersteuning voor elke internationale student.

Sobchok Sukharomna '81

President van het Hooggerechtshof, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Legal Consultant voor Mackenzie & Albritton LLP

De eervolle SM Krishna '59

Minister van Buitenlandse Zaken voor India (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Voormalige Amerikaanse ambassadeur in Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Voorzitter en president, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Voormalig decaan, rechtenfaculteit van Qatar

Jinsung Lee '88

Justitie, constitutioneel hof van Korea

Yukio Horigome '71

Rechtvaardigheid van het Hooggerechtshof van Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studentenleven

De rechtsschool bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de hoofdcampus van SMU - met de klaslokalen, het administratiegebouw en de bibliotheek van de rechten die de 'Law Quad' vormen. Deze ideale locatie biedt eenvoudig toegang tot veel van de geweldige leermiddelen van SMU, waaronder eetgelegenheden, een eersteklas fitnesscentrum en een gezondheidscentrum.

21430_28439363.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Lees meer

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Lees Minder