LLM in werkgelegenheid, werk en gelijkheid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Ons programma is ontworpen om het begrip van arbeids-, arbeids- en gelijkheidswetgeving te verrijken en onderzoekt de verschillende juridische disciplines die arbeidsverhoudingen reguleren. Dit is een kans om brede vragen te onderzoeken over de impact van wet, regelgeving, beleid en praktijk. Je bestudeert kerntheoretische debatten en relevante aspecten van juridische methoden, waarbij je je bezighoudt met een verscheidenheid aan instellingen, praktijken, gedragingen en ideeën. Het programma wordt gegeven door een wereldwijd toonaangevende groep arbeidsadvocaten met diverse methodologische interesses die zijn verbonden aan het Bristol Centre for Law at Work.

Programmastructuur

Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel zijn er twee verplichte verplichte eenheden: individuele arbeidsrechten en collectief arbeidsrecht. Deze vormen een essentiële basis voor fundamentele juridische kwesties die van invloed zijn op het werkveld. Je onderzoekt niet alleen het juridische materiaal in het VK, maar ook internationale en regionale juridische normen en mensenrechtennormen. Je onderzoekt diverse transnationale activiteiten en vormen van marktregulering.

U selecteert ook nog twee andere eenheden uit een reeks gespecialiseerde arbeidsrechten en andere opties. Deze kunnen het internationale arbeidsrecht en de sociale rechten, migratie en werk en de filosofische grondslagen voor arbeids- en arbeidsrecht omvatten. Als alternatief kunnen er andere opties zijn die u interessant vindt, zoals mensenrechten, vennootschapsrecht of internationaal recht.

In het tweede deel van het programma schrijf je onder begeleiding van onze medewerkers een proefschrift van 12.000 woorden over een onderwerp naar keuze. Dit betekent dat u bij het opstellen van uw onderzoek en schrijven geholpen zult worden door een vooraanstaande arbeidsadvocaat die actief onderzoek doet in het veld.

Awards afsluiten

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten studenten de mogelijkheid bieden om de opleiding te verlaten met een postdoctoraal diploma of certificaat.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

Degree classificaties:

Een onderscheiding met verdienste of onderscheiding is toegestaan voor postdoctorale docenten, diploma's en certificaten, waar deze specifiek instapkwalificaties worden genoemd. Een prijs met verdienste of onderscheiding is niet toegestaan voor exit-prijzen waarbij studenten op academische gronden het programma moeten verlaten. Een exit-onderscheiding met verdienste of onderscheiding kan worden toegestaan wanneer studenten door uitzonderlijke omstandigheden verhinderd zijn de beoogde toekenning te voltooien.

De classificatie van de prijs met betrekking tot het eindcijfer van het programma is als volgt:

Onderscheiding met onderscheiding *: ten minste 65 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 70 van de 100 voor het proefschrift. ** Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

Award with Merit *: ten minste 60 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 60 van de 100 voor het proefschrift. Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

* De MA in Law heeft aparte regels voor het toekennen van onderscheid en verdiensten.
** Voor de toekenning van Onderscheiding heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen minimaal 70 van de 100 nodig voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, minimaal 70 van de 100 voor het proefschrift.

Diploma- / certificaatfasen:

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten de mogelijkheid bieden voor studenten om te kiezen of verplicht te zijn om te vertrekken bij het postdoctorale diploma of de certificaatfase.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Toelatingseisen

Een hogere tweedegraads graad in de rechten (of internationaal equivalent).

Bij wijze van uitzondering zullen we ook kandidaten overwegen die:

  1. Een hogere tweederangs graad met inhoud die relevant is voor het voorgestelde studiegebied van de aanvrager; of
  2. Een hogere tweederangs cum laude af in elk vak, samen met relevante ervaring in een discipline die nauw verband houdt met de focus van dit programma.

Aanvragers in een van deze twee uitzonderlijke gevallen moeten in hun persoonlijke verklaring uitleggen waarom hun kwalificaties of ervaring in categorie (1) of (2) vallen.

Erkende vooropleiding wordt momenteel niet geaccepteerd. Eerdere of professionele ervaring is niet vereist.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je aan dit profielniveau voldoen:

Profiel B

U moet het vereiste niveau Engels hebben om in aanmerking te komen voor een plaats in de door u gekozen cursus / programma.

Verschillende cursussen / programma's hebben verschillende niveaus van taalvaardigheid nodig. We noemen deze vaardigheidsniveaus 'profielen'. Het profiel voor uw gekozen cursus / programma wordt weergegeven op de cursus / programmapagina.

De tests en niveaus die u moet behalen om aan de vereisten te voldoen, staan op elke profielpagina.

Engelse taalvaardigheidstesten moeten binnen twee jaar na de startdatum van uw programma / cursus zijn behaald.

Careers

Een specialistische kwalificatie in het arbeidsrecht kan kansen bieden om samen te werken met de beste advocatenkantoren van het land, om te oefenen in leidende werkgelegenheidssets als advocaat in kamers, maar ook om een loopbaan na te streven in management, de overheid, beleidsvorming door handel vakbonden, werkgeversorganisaties en ngo's en zelfs internationale en Europese organisaties.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Lees Minder
Ga naar de website van de school