LLM in vergelijkend en Europees privaatrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma is bedoeld om u een diepgaand inzicht te verschaffen in de kerngebieden van het privaatrecht in de twee grote juridische tradities van Europa, het gemeenschappelijke en het burgerlijk recht. Het biedt u de mogelijkheid om een ​​geavanceerde kwalificatie te behalen die zowel academisch rigoureus is als professioneel voordelig.

Het is gebaseerd op zowel de burgerlijke als de common law-tradities en combineert de vergelijkende studie van belangrijke gebieden van het privaatrecht met de dynamiek van Europese harmonisatie-initiatieven. Het is met name geschikt voor diegenen die een reeks privaatrechtelijke vakken op een bachelorniveau hebben gestudeerd, hoewel het ook openstaat voor diegenen wiens bachelordiploma andere specialisaties heeft gecombineerd.

Programmastructuur

Het programma biedt u een breed scala aan onderwerpen die zich bezighouden met verschillende aspecten van privaatrecht vanuit een comparatief en Europees perspectief, waardoor u de LLM kunt afstemmen op uw specifieke interesses. Cursussen worden gegeven door leden van de academische gemeenschap Law School die experts zijn in het vakgebied.

Je moet 180 studiepunten behalen - 60 studiepunten worden in het verplichte proefschrift afgelegd en de resterende 120 studiepunten worden in vakopleidingen gevolgd. Je kiest een minimum van 80 studiepunten uit de verplichte vakken en tot 40 studiepunten van optiecursussen.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Leerresultaten

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met erkende Masters-niveau training in Europees privaatrecht.

Je zult een geavanceerde juridische opleiding krijgen waarmee je problemen met betrekking tot privaatrecht kunt identificeren en interpreteren met behulp van hulpmiddelen voor vergelijkende analyse.

Naast het bieden van opleiding in juridisch onderzoek, krijg je inzicht in de belangrijkste uitdagingen voor moderne rechtsvergelijkingen, waaronder kwesties van Europese harmonisatie. Het programma stelt studenten ook in staat om verder te gaan naar het doctoraat indien zij dit wensen.

Toelatingseisen

Een minimale 2: 1 graad in de rechten van een Britse universiteit, of zijn internationale equivalent, in de rechten.

We zullen ook overwegen kandidaten met een graad in een verwante discipline die relevante voorafgaande studie omvat.

Toegang tot dit programma is concurrerend. Het voldoen aan de minimumvereisten voor overweging kan geen studieaanbieding garanderen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration

  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Carrièremogelijkheden

Dit programma biedt u een uitstekende basis voor zowel promotieonderzoek op het groeiende terrein van vergelijkend en Europees privaatrecht en de juridische praktijk in transnationale advocatenkantoren, of werkgelegenheid in internationale organisaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder