LLM in olie-, gas- en hernieuwbare energiewetgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De energievoorziening is van vitaal belang voor de wereldwijde economische welvaart. Onze LLM in olie, gas en hernieuwbare energie geeft u een diepgaand inzicht in de complexe juridische en commerciële aspecten, om een reeks opwindende carrièremogelijkheden te openen.

Door te leren van experts met academische en praktische ervaring op hoog niveau, krijgt u een diepgaand inzicht in de wet met betrekking tot de olie- en gasindustrie en nieuwe energiebronnen, met name hernieuwbare energiebronnen.

Waarom olie-, gas- en hernieuwbare energiewetten bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

Je wordt vrijgesteld van de niveau 2-vereisten van het CIArb-lidmaatschap, dus je kunt het niveau van Member of the Institute (MCIArb) aanvragen bij succesvolle afronding van de International Commercial Arbitration-module.

Swansea University staat op de 26e plaats in het VK voor onderzoekskwaliteit en op de 22e plaats voor onderzoekseffecten (REF 2014).

Uw olie-, gas- en hernieuwbare energie-ervaring

Op deze LLM-graad, zul je de kennis en ervaring opdoen om zich te ontwikkelen tot een 21e-eeuwse advocaat of juridisch dienstverlener met een specialistisch en diepgaand begrip van de wetgeving inzake olie, gas en hernieuwbare energie.

Onze postdoctorale rechten bieden je de mogelijkheid om te leren van academici die experts in de industrie zijn, met een schat aan academische en praktische ervaring.

Je leert ook door:

  • Gastcolleges om u inzicht te geven in de praktijk in het veld
  • Competities schieten
  • Zomerscholen in het buitenland

Olie-, gas- en hernieuwbare energie Wet werkgelegenheidskansen

Afgestudeerden van de LLM in olie-, gas- en hernieuwbare energiewet zijn goed gepositioneerd voor het stimuleren en belonen van carrièremogelijkheden.

Verbetering van uw inzetbaarheid is voor ons een topprioriteit en we organiseren een reeks evenementen om te helpen, waaronder de jaarlijkse LLM-carrièrebeurs, die u de mogelijkheid biedt om lokale en internationale advocatenkantoren te ontmoeten, evenals netwerkevenementen en bezoeken aan toonaangevende praktijken in de stad Londen.

Toelatingseisen

De toelatingseis voor deze LLM in de olie-, gas- en hernieuwbare energiewet is een 2: 2 graad, ideaal in een verwante discipline. Kandidaten met relevante ervaring worden ook aangemoedigd om te solliciteren. We verwelkomen aanvragen van studenten van over de hele wereld en vereisen bewijs van het vorige onderzoek dat gelijkwaardig is aan de toelatingseisen.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pass nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie zoals de IELTS-test (met een algemene score van ten minste 6,5 en een minimum van 6,0 in elk onderdeel).

Er zijn gratis Engelstalige lessen beschikbaar die zijn ontworpen om u te helpen bij het verbeteren van uw kritisch juridisch denken en schrijven.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Het verbeteren van de inzetbaarheid van onze studenten is een topprioriteit. Om dit te doen, organiseren we een aantal initiatieven voor LLM-studenten, waaronder de jaarlijkse LLM Careers Fair, die studenten de mogelijkheid biedt om vertegenwoordigers van lokale en internationale advocatenkantoren, netwerkevenementen en bezoeken aan toonaangevende praktijken in de stad Londen te ontmoeten .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder