LLM in mensenrechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De LLM in Human Rights geeft je de kennis en vaardigheden om een aantal van de grootste uitdagingen voor de samenleving van vandaag aan te gaan, en biedt opwindende carrièremogelijkheden op het gebied van mensenrechten.

U krijgt een diepgaand inzicht in de uitdagingen voor mensenrechten over de hele wereld en mogelijke antwoorden via wetgeving, beleid en praktijk.

Dit LLM-programma wordt gegeven door experts op het gebied van mensenrechten en is ontworpen op basis van uitstekend onderzoek - onze impact case study over de mensenrechten van kinderen behaalde de hoogst mogelijke beoordeling in de nieuwste onafhankelijke beoordeling van onderzoekskwaliteit (REF 2014).

Waarom mensenrechten in Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

 • Swansea University staat 26e gerangschikt in het VK voor onderzoekskwaliteit en 22e voor onderzoekseffecten (REF 2014)

 • Onze impact case study over de mensenrechten van kinderen behaalde de hoogst mogelijke beoordeling van 4 * (REF 2014)

Uw mensenrechtenervaring

Je zult de kennis en ervaring opdoen om je te ontwikkelen tot een 21e-eeuwse advocaat of juridische dienstverlener met een gespecialiseerd en diepgaand begrip van mensenrechtenkwesties.

De cursus biedt:

 • Een programma ontworpen rond hoogwaardig onderzoek
 • Academici die een sterke relatie hebben met externe partners op het gebied van mensenrechten
 • Een interdisciplinaire en multidisciplinaire aanpak
 • Een focus op diverse uitdagingen op het gebied van mensenrechten
 • Mogelijkheden om een reeks mensenrechtenonderwerpen op verschillende thematische gebieden aan te pakken

Je leert ook door:

 • Gastcolleges door deskundige beoefenaars
 • Leren op de werkplek door vrijwilligerswerk en / of stages
 • Betrokkenheid bij gezamenlijke onderzoeksprojecten met onderzoekspartners
 • Betrokkenheid bij de projecten van de school, zoals het Cyberterrorism Project, Observatory on Human Rights of Children en het Sex Work Consortium

Toelatingseisen

Als je een passie hebt voor mensenrechten, willen we graag van je horen! We verwelkomen aanvragen van studenten over de hele wereld.

Idealiter zul je een 2: 1 undergraduate-diploma hebben, of gelijkwaardig, in een relatief gebied (zoals rechten, criminologie, politiek of sociologie - andere disciplines kunnen ook relevant zijn).

We overwegen ook kandidaten met een 2: 2-graad op basis van algehele prestaties.

Kandidaten met relevante ervaring worden sterk aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

Als Engels niet uw eerste taal is, hebt u een acceptabele pas nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie. We overwegen een breed scala aan kwalificaties, waaronder de Swansea University English Test, de British Council IELTS-test (met een score van minstens 6,5 en 6,0 in elk onderdeel) en TOEFL (met een score van ten minste 88 en ten minste Listening: 21 , Lezen: 22, Spreken: 23, Schrijven: 21).

Collegegeld

Het jaarlijkse collegegeld voor inschrijving in het studiejaar 2020/21 is als volgt:

VK / EU Internationale
LLM Full time £ 7.850 £ 16.150
LLM Deeltijd £ 3.950 £ 8.100
LLM Deeltijd £ 2.650 £ 5.400

Het collegegeld voor jarenlange studie na je eerste jaar is onderworpen aan een verhoging van 3%.

Bijkomende kosten

Studenten kunnen in de loop van het programma extra kosten maken, die niet door het collegegeld worden gedekt. Deze kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: briefpapier, boeken, drukwerk, bindend proefschrift en kopieerkosten.

Carrière en inzetbaarheid

 • Specialist mensenrechtenadvocaat
 • Mensenrechteninstellingen
 • Internationale mensenrechtenorganisaties
 • Publieke sector - overheid, overheid, politiek & beleidsadvies
 • Particuliere sector - wereldwijd bedrijfsleven en bedrijfsleven
 • Niet-gouvernementele sector, bijvoorbeeld UNICEF, Amnesty of Save the Children
 • Onderzoek en academia
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder